Мода

Спортните обувки – перфектен избор за пролет 2022

30.04.2022г. / 08 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Посрещайки пролетта, слънцето ни зарежда със своите лъчи, а ние съвсем естествено започваме да си мислим за ваканции и пътуване. Дори и такива да не се очертават на хоризонта в скоро време, моментът е идеален, за да планираме създаването на женствени и удобни тоалети, които да носим, когато имаме възможност.

Има дни, в които просто не желаем да се откажем от любимите си поли и рокли, но също така нямаме търпение да обуем новия чифт спортни обувки, който си купихме с намаление. Не по-малко важно е да се чувстваме и удобно, когато ни предстоят дълги разходки.

Новите модни тенденции включват класическите модели кецове, поради което във всеки един момент можете да ги комбинирате без никакво притеснение с универсални тоалети. Тук ще ви дадем няколко добри съвета, що се отнася до това да се чувствате комфортно, но в същото време и в крак с модата.

1. Съчетайте цветовете. Не забравяйте, че вашите обувки завършват аутфита ви. Ако успеете да направите удачни цветови комбинации, определено ще постигнете перфектната визия.

2. Ако търсите по-женствен облик, заложете на ефирна рокля, комбинирана с обикновени бели кецове. В днешно време ще откриете множество различни модели на пазара. Със сигурност ще намерите опцията, която търсите.

3. Големите брандове определено имат модели маратонки, които ще приковат вниманието ви. Изберете чифт спортни обувки от колекцията на Nike, дори и да не сте чак толкова активен човек! Тези кецове могат да се превърнат във ваш най-добър приятел в натоварени дни или по време на почивка. Можете да ги носите с рокля под формата на риза, кожена пола или джинси. Така ще се радвате на едновременно женствен и удобен аутфит.

4. „Кежуъл петък“ в офиса? Заложете на монохромен тоалет. Има множество класически модели от спортни брандове, чрез които можете да създадете перфектния аутфит за ден в офиса. Converse е бранд, който ви предлага достатъчно опции, от които да избирате.

5. Предпочитате тоалети с животински принтове? Чифт кожени кецове идеално подхождат на този тип облекло.

6. Имате ли голяма колекция от черни рокли? Чифт цветни кецове ще ви помогнат да избягате от монотонността и определено ще направят деня ви още по-красив. Ще ви връхлетят спомени за детството и разходките в парка, дори и да ви предстои скучна среща в офиса.

Не забравяйте едно съществено нещо: всеки път, когато планирате аутфита си, бъдете достатъчно смели да не робувате на модата, да заложите на комфорта и да се чувствате уверени в собствения си избор.

Коментирай