Мода

Кой облича Ваня Джаферович, Иван Юруков и Ергена?

23.06.2023г. / 15 20ч.
Аз жената
Кой облича Ваня Джаферович, Иван Юруков и Ергена?

В последните години българската модна индустрия става все по-предпочитана от популярни български лица. Много от родните знаменитости все повече залагат на български модни брандове при избор на облеклото си. Днес ще ви разкажем за STYLER – марката, която облече Ваня Джаферович, Иван Юруков, Виктор Стоянов и актьорите от сериалите „All Inclusive“ и „Братя“.

STYLER е български моден бранд, който е в модната индустрия повече от 30 години. Този бранд се отличава със своя уникален стил и качество на продуктите. Ваня Джаферович е модел за летните колекции на бранда STYLER в продължение на няколко сезона. Сървайварът е любимо лице и вдъхновение за марката. Друг известен актьор, който перфектно се вписа във визията на бранда е Иван Юруков. Той пренася във вълнуваща атмосфера есенно-зимна колекция на STYLER. Фотосесията е на едно забележително място – Драматичен театър Пловдив, а неговата енергия и харизматизъм вдъхват артистичен поглед на колекцията. Виктор Стоянов – ергенът участва в есенна кампания за бранда като позира в екстравагантна визия с червено сако и елегантни визии.

Колекциите на STYLER са създадени с много внимание към детайлите и актуалните тенденции в модата. Брандът комбинира модерни и стилни елементи с класически акценти и внимание към най-малкия детайл, създавайки уникална визия. Това прави тениските и якетата на STYLER подходящи за различни поводи – от спортни събития до по-формални срещи. С разнообразието от цветове и десени, STYLER предлага на своите клиенти възможността да изразят своя индивидуален стил и да се откроят.

STYLER е български моден бранд, който успешно облича известните личности. Дрехите са с високо качество, индивидуален дизайн и отговарят на световните тенденции. Ако искате да се докоснете до стила на известните и да се сдобиете с ново яке, тениска, дънки или панталон, styler.bg е правилният избор за вас.

Коментирай