Мода

Открийте VERA: Вашият пропуск към рая на италианските кожени чанти!

Пригответе се да се впуснете в приказно модно приключение с VERA!

07.07.2023г. / 13 00ч.
Аз жената
Открийте VERA: Вашият пропуск към рая на италианските кожени чанти!

Тук сме, за да ви представим www.vera.bg: най-добрата дестинация за италиански кожени чанти. С ненадмината селекция от 2300 модела, VERA предлага разнообразие, което няма да намерите никъде другаде.

Когато става въпрос за високо качество на достъпна цена, ние от VERA отново печелим короната. Ето защо повече от 20 000 дами вече гордо носят своята чанта VERA, време е и вие да се присъедините към партито! Като комплимент към нашата първа среща ви подаряваме промокод WOMAN10 за 10% намаление във VERA:

Ако вече се чудите каква чанта да си купите и какви са модните тенденции за лято 2023, имаме какво да ви кажем!

Летните дни са дълги и изпълнени с приключения, затова по традиция чантите в XL размери остават най-желани. Тези практични модели са изработени предимно от велур или мека кожа. Те предоставят достатъчно пространство за всичко необходимо и същевременно придават стил и елегантност към тоалета.

Любимите на младите дами клъчове и малките чанти без дръжки това лято са по-цветни от всякога. Комбинирани с правилния тоалет, клъчовете придават изтънченост и шик на визията.

Модерните разчупени линии безспорно са под светлината на прожекторите. Дамските чанти с необичайни форми като банановидна, цилиндрична или чанти тип куфарче, са предпочитани от тези, които търсят нестандартното. Тези модели добавят индивидуалност към визията и безспорно привличат внимание.

Чантите с дълга дръжка остават актуален модел и през 2023 година. Този тип чанти печелят сърцата на много жени, защото са практични и удобни. Комбинират се както с къса кокетна рокля, така и с любимите джинси, като токчетата съвсем не са задължителни. Подобно на женската природа и красота, модните чанти имат безброй лица, но бъдете сигурни, че във VERA имаме идеалната чанта, която да отговори на всяка нужда и желание.

Коментирай