Мода

5 модерни аутфита, подходящи за лятото

Изберете плетен топ

05.07.2023г. / 08 03ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Независимо от сезона и климатичните особености, всяка жена иска да изглежда стилно и да покаже, че е наясно с модните трендове. Ето защо в следващите редове ви предлагаме няколко модерни аутфита, които са вдъхновени от последните тенденции в облеклото през летния сезон за тази година. Ето ги и тях:

Изберете черен панталон и бял потник 

В последно време тенденцията, наречена “тих лукс” завладява все повече и повече модния свят. Забравете за обемните бижута, животинските шарки и дрехите с лога. Тук говорим за стил, който не се натрапва. Ако искате да покажете безупречния си вкус изберете дрехи с неутрални цветове – например широк черен панталон, семпъл бял потник, ниски кожени сандали, малка черна чанта и стилни очила. Съчетайте този аутфит с нежни бижута – дълго колие и малки обеци са напълно достатъчни. 

Носете бермуди 

Един от големите хитове през този сезон е завръщането на бермудите в летния стайлинг. Супермодели и холивудски звезди все повече са забелязвани да ги носят. Можете да демонстрирате модния си нюх и да и съчетаете с потник, тениска и дори с кожено яке. В зависимост от предпочитанията ви изберете бермуди от деним или плат, а ако искате да ги носите в офиса, допълнете аутфита си със сако, ниски или високи обувки и средноголяма чанта. 

Облечете се в... сребро 

Със сигурност металическите отблясъци си остават моден тренд през това лято и по-специално – тези в сивата гама. Не можем да дадем точна идея за аутфит, но ако изберете нещо металическо и сребристо – няма да сбъркате! Рокля, сако, панталон – бъдете звездата на всяко лятно парти! Можете да съчетатете такава дреха с друга, която е обсипана с камъни и да заблестите по-ярко от звезда! Ако този тренд не е по вашия вкус, тогава изберете чисто бял аутфит (например сако, потник и панталон), който да съчетаете със сива металическа чанта и/ или обувки. 

Носете червено 

Червеното се завръща като предпочитан цвят както на улицата, така и на модния подиум. Ако искате да сте модерна това лято, изберете къс потник или тенска в червено и съчетайте с дънки. Ще се получи аутфит, който силно напомня ерата на ‘90-те, която продължава да властва и през лятото. Ако харесвате спортното облекло, добавете и чифт удобни кецове, както и спортна чанта. Ако пък не сте сте спортно момиче, а по-скоро изкусителка, използвайте този тренд и изберете червена рокля за вашата романтична лятна разходка. Със сигурност ще приковете погледа не само на партньора, но и на всички наоколо. 

Изберете плетен топ

Плетивото е абсолютен хит през този сезон! Ще го видите навсякъде – в плетени бански, топове, панталони, рокли, дори чанти. Въпреки че този стил е по-подходящ за плажно облекло, много холивудски звезди го препочитат като част от летният си аутфит. Ето защо, в сезона на фестивалите и партитата на открито, можете да екпериментирате и да го включите към облеклото си, съчетавайки го с любимия си чифт дънки или пък дънкова пола. 

Коментирай