Мода

Giorgio Armani Privé – флорални мотиви, златисти и ефирни материи

Няколко идеи какво да добавите в гардероба си за есен-зима 2023-2024

15.07.2023г. / 05 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Името му е символ на класа, стил, изтънченост. Моделите, които създава от десетилетия са истински шедьоври, които разкриват женствеността. Джорджо Армани винаги знае как да впечатли със своите творения. В началото на юли Седмицата на модата в Париж за пореден път събра едни от най-знаменитите имена в модния бранш, за да представят своите колекции за следващите сезони.

Маникюри с цветни линии

Винаги сме готови за висша мода, особено ако ни е представена от Джорджо Армани. Линията Giorgio Armani Prive за есен-зима 2023-2024 ни напомня за това колко важен е блясъкът във визията ни през всеки един сезон. Панталони и поли от лъскави материи, сребристо, златисто, приказни бални рокли, ефирни материи, обсипани с фини кристали.

Цветя, дантела и органза от Chanel за есен/зима 2023/2024

Колекцията на италианския дизайнер е издържана в цветовете червено, черно и златно. Разбира се не липсваха тоалети и в сини, розови и лилави нюанси. Флоралните мотиви в различни размери, бяха акцента в колекцията, дори и при бижутата. Елегантни клъчове, обемни гривни, висящи обици и дози елегантност.

В галерията ни може да видите повече за колекцията и да се вдъхновите за това какво да добавите в есенно-зимния си гардероб за 2023-2024.

Коментирай