Мода

Идеи за няколко бюджетни летни аутфита

Почерпете стил и вдъхновение от звездите

03.08.2023г. / 12 19ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Твърде често, когато говорим за мода, ние всъщност имаме предвид актуалните тенденции за сезона. Разбира се, че всички бихме желали да можем да си позволим облекла от световните модни подиуми, но истината е, че много малко от нас могат да го направят. Ето защо, в следващите редове ви предлагаме няколко стилни летни аутфита, като не е задължително дрехите, които ще подберете да са скъпи. Ето ги и тях:

Морско дъно

Съчетайте удобството и стилната визия като подберете широка риза в бяло или нюд, еспадрили в синьо-зелено и широк ленен панталон с висока талия, като той може да е бял или пък в цвят тюркоаз. За да допълните тази визия, можете да изберете бижута, които напомнят за морския бряг – като например гривна с морска звезда или пък обици под формата на мидички.

Френски летен шик

Ако искате да се чувствате така, сякаш вървите по улиците на Париж, този стил е точно за вас. Изберете памучен потник на райета, който да комбинирате с пола в нюд, малка плетена чанта и ниски кожени чехли на ток. Сложете червено червило и малка шапка и изживейте вашето френско лято!

6 тренди панталона, които да носите през лятото

Лятна класика в бяло

Когато говорим за лятото, безспорно роклята е една от най-предпочитаните дрехи. С нея ще се чувствате удобно както в офиса, така и по-късно, когато се разхождате по улиците на града. За да получите една класическа лятна визия, можете да комбинирате дълга бяла ленена рокля, черна малка плетена чанта и удобни кафяви кожени сандали. Ако харесвате естествените аксесоари, можете да допълните визията си с кожена гривна или пък колие и гривни от естествени камъни. За по-хладните вечери, комбинирайте с блейзър или кожено яке.

Минималистичен шик

Ако харесвате изчистената визия и не искате нищо излишно по себе си, можете да бъдете стилни само с няколко неща. Съчетайте бял памучен потник, широк ленен панталон в екрю, в допълнение с тънък черен кожен колан и ниски кожени черни чехли. Както биха казали във Франция: „Less is more“ или „Малкото е повече.“

Спортно лято

 

Без значение дали спортувате редовно или не, ако сте фенове на този тип облекло, най-спокойно можете да го носите из улиците на града. Редица известни личности харесват този стил и не пропускат случай да покажат по-голяма част от тялото си с подобна визия. За да я постигнете, изберете спортен бял топ, който да съчетаете с панталонки тип „боксьорски“, спортни слънчеви очила и кецове с тънка подметка.

Момичешка флорална визия от Натали Портман

Според Пабло Пикасо: „Добрият артист копира, а великият – краде“. В този ред на мисли ние няма да се срамуваме и директно ще откраднем няколко визии от звездите. Това лято Натали Портман беше забелязана да носи нежна флорална рокля с дълъг ръкав и дължина малко над коляното, която бе съчетала с черни еспадрили на платформа, малка кожена черна чанта, плетена шапка и големи черни очила. Ако този стил ви допада, можете да си направите бюджетен вариант на този аутфит.

Летен шик от Тейлър Суифт

Безспорно Тейлър Суифт има усет, когато говорим за мода. Тя често пъти е забелязвана на първите редици на ревютата на големите дизайнери и много пъти е канена на подобни събития като изпълнител. Нейната представа за лятна визия е доста семпла – тя съчетава широка бяла ленена пола, женствен бял топ с тънки презрамки от същата материя, красиви златни обици с камъни и кожена чанта и сандали в светлокафяво.

Спортно и удобно – от Джесика Алба

Една от най-големите красавици на Холивуд предпочита спортния стил за своето ежедневие. Това лято тя бе забелязана да носи памучна бяла рокля на сини райета, бели кецове на платформа, които беше комбинирала с тъмносиня кожена чанта, черни слънчеви очила и големи обици – сребърни халки. Ако тази визия ви допада, лесно можете да я постигнете с бюджетни варианти за дрехи и аксесоари.

Коментирай