Мода

Круизната колекция на Gucci за 2024

Ще добавим повече камъни и ярки багри във визията си

01.08.2023г. / 13 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Преди няколко седмици модният бранд Gucci представи своята круизна колекция за 2024 в Сеул. Gucci е модната къща, която първа организира премиерно събитие в този метрополис. Модното шоу се проведе в бившия кралски дворец Gyeongbokgung Palace. Колекцията включваше разнообразие от модели и стилове.

Giorgio Armani Privé – флорални мотиви, златисти и ефирни материи

Смесица от спортно и улично облекло, а и буржоазно. Силно впечатление направи разнообразието от модели чанти, коя от коя по-красива, с интересен дизайн или с блясък. Като споменахме блясък, определено италианският моден бранд ни напомня да добавим повече от него във визията ни до края на 2023 и през цялата 2024 година.

Dior представи Haute Couture колекцията си за есен/зима 2023/2024

Пайети, големи и фини кристали, които пищно украсяват полите, панталоните, аксесоарите. Палтата ни ще бъдат допълнени от разкошни обемни панделки, брошки. Освен тъмните багри като черно, сиво и кафяво, визията ни ще се откроява и в по-ярки тонове, като розово, люляково, зелено.

Туид костюмите и роклите от шифон ще добавят допълнителен разкош. Повече за круизната колекция може да видите в галерията ни.

Коментирай