Мода

Dolce&Gabbana за пролет-лято 2024

Много женственост и нежност

29.09.2023г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Когато говорим за Седмицата на модата в Милано, няма как да не споменем колекцията на Dolce&Gabbana, която винаги очакваме със затаен дъх. За пролет-лято 2024 година Доменико Долче и Стефано Габана, показаха колекцията, която е издържана в черно и бяло. Колекцията им от чувствено и луксозно бельо, озаглавена „Women“ е като ода за същността на женствеността. Мистика, красота...

Модните решения на италианското дуо винаги са насочени към това да покажат женствеността и красотата, без значение от това какъв размер дрехи носи една жена. Доказателство за това бяха някои от моделите в по-пищни форми, които дефилираха на модното шоу, като Ашли Греъм.

Свързани статии

Сред топмоделите, които винаги са били символ на женственост и сексапил и бяха част от представянето на колекцията, публиката видя Наоми Кембъл, Витория Черети (новата приятелка на Леонардо ди Каприо), Ирина Шейк.

Точки в големи или малки размери, райе, ефирни материи, дантела с флорални елементи и разбира се леопардов принт. Тази линия ще следваме през пролет/лято 2024 във визията си.

Повече за колекцията може да видите в галерията ни.

Коментирай