Мода

15 елегантни дамски рокли за изискани вечери

13.12.2023г. / 13 00ч.
Аз жената

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

15 елегантни дамски рокли за изискани вечери

В света на модата истински вълнуващ момент е, когато дамите се превръщат в звезди на изискани вечерни събития. От корпоративни срещи до благотворителни галавечери, всяка дама заслужава да блести със стил и увереност. 

Създадохме този списък с нашите предложения за 15 елегантни рокли, от които може да почерпите вдъхновение. Която и да изберете, ще ви направи център на внимание на всяко събитие и ще ви помогне да заявите себе си като дама от висока класа.

С приоритет са елегантните рокли  от Mellini Fashion, придаващи ярка индивидуалност на всяка съвременна жена, която държи да изглежда винаги безупречно. Ненатрапчив лукс, дискретност и класа са водещите принципи на марката. Моделите се конкурират по стил и изисканост с тези на световноизвестните брандове, но ги превъзхождат по достъпност.

1. Класическа линия

Ако ви предстои вечерно събитие, на което бихте искали да покажете класически изчистен стил, Mellini Fashion ви предлагат своята визия от 100% коприна. Моделът е от тяхната колекция есен/зима 2024 г. Втален, в цвят тъмносиньо, с дължина около коляното. 

2. Открояващо се бизнес излъчване

Следва модел, идеален за вечерни бизнес събития, когато бихте искали да запазите изчистените линии в стила, но също така да изпъкнете и заявите себе си. Предложението идва от Mellini Fashion и представлява рокля от памук и коприна в цвят брик. Кройката е трапецовидна в долната си част, с дължина до коляното. Част от колекция есен/зима 2024 г.

3. Романтична дантела

Това предложение е от Self-Portrait – синя дантела, завършена с бели ревери и украсена с кристални копчета. Двата предни джоба създават усещане за свобода и закачливост в стила. Коланът придава завършеност и подчертава фигурата. Материите, включени в модела са 96% полиестер, 4% полиамид. 

4. Енергия и женственост

Представяме ви модел на Emilia Wickstead. Бледозелена феерия с наситени флорални мотиви, която ще ви зареди с енергия. Линията е разкроена с вталена талия, която подчертава женствеността. Дължината е над глезена, а ръкавите са дълги. Закопчава се с цип на гърба. 100% полиестер.

5. Ефирна нежност

Следващото ни предложение е от Mellini Fashion и също съдържа флорални мотиви. Идеален избор за по-неформално вечерно събитие, на което бихте искали да изпъкнете с креативност. Ефирната материя придава мека женственост. Роклята е от тъмносиня коприна. Кройката е права, без вталяване. Дължината е около коляното. 

6. Винтидж намигване

Предлагаме на вниманието ви модел на Carolina Herrera. Тази изумруденозелена феерия е с оформена талия и разкрояваща се пола. Нов прочит на 60-те. Материята е 100% коприна. Разполага с два странични джоба и се закопчава със заден цип.

7. Бизнес стил

Следва предложение от Mellini Fashion, което е много подходящо за вечерни корпоративни събития. Рокля сив пепит с ламе от 80% коприна и 20% полиамид. Линиите са изчистени и прави, без вталяване. Дължината е около коляното. Разполага със заден цип. Част от колекция есен/зима 2024 г.

8. Изисканост на точки

Следващият модел от Mellini Fashion е класика тип „прегърни ме“ в горната си част и с права кройка в долната. Коланът придава завършеност на линията. Цветът е сив със сини точки. Материята е 100% вискоза. Притежава метален цип по цялата дължина на гърба. Дължината е около коляното, а ръкавите са до лактите. Част от колекция есен/зима 2024 г.

9. Шик в бяло

Дизайнерите от 16 Arlington са създали този разкош в цвят слонова кост. Дълга рокля от гладък сатен с деликатни презрамки, които се събират отпред на деколтето. По цялата си дължина моделът е разграфен на панели, които в долната част са прорязани.

10. Тюркоазена магия

Отново класическо предложение от Mellini Fashion, но този път в сияен тюркоазен цвят. Роклята притежава изчистени линии и вталена кройка. Дължината е около коляното, а ръкавът е къс. Материята, от която е изработена е 100% вискоза. Притежава цип на гърба. Част от колекция есен/зима 2024 г.

11. Стил и свобода

Една невероятна на допир комбинация от 60% вълна, 24% кашмир, 16% коприна от Mellini Fashion. Цветът е тъмносив. Кройката пада свободно надолу до коляното. Ръкавите са до лактите. Закопчава се с копче при задната част на врата. Част от колекция есен/зима 2024 г.

12. Артистична нотка

Моделът на Toteme притежава изчистени линии и артистична нотка. Роклята е изработена от 100% вискоза и е с дължина до глезените. Кремавият корсаж контрастира на тъмната основа. Остри ръбове и геометрични панели. Дълбоко V-образно деколте с тънки презрамки, които се събират при ципа на гърба. 

13. Сатенен разкош

Тази разкошна рокля за специални вечерни поводи е дело на Staud. Изработена е от флуиден сатен. Тя притежава високо деколте, което е подсигурено с презрамки от изкуствени перли, които се разширяват нежно към гърба.

14. Класика в черно

Както знаем малката черна рокля е класика и е подходяща за всеки вечерен повод, а вталените блейзър рокли са отличителен стил на Balmain. Това черно плетено мини има втален силует с подплатени рамене и с елегантни златни копчета. Закопчава се с цип на гърба. 

15. Кадифена мекота

Последното ни предложение е от Saloni Lodha. Те знаят как да подчертаят женствеността на всяка дама. Материята е плюшено кадифе. Дължината на полата е под коляното, а ръкавите са дълги. Роклята притежава дълбоко деколте, което е подсигурено от три панделки, изработени от кристали.

Може да почерпите вдъхновение от тези 15 елегантни рокли, създадени специално за изискани дами от класа. И помнете, стилът не е само в дрехите – той е начин на живот, начин на изразяване и ключът към вашия индивидуален успех. С елегантност и стил, винаги сте подготвени за следващата стъпка към големите постижения.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Пламена Димитрова ( преди 3 месеца )
Не бих облякла нито една от тези рокли!Изглеждат стари,грозни,безлични,абсолютно демоде!!!Незнам от кой век ги извадихте?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Юлия Минева-Милчева ( преди 4 месеца )
Нито една от тези рокли не става за нищо.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време