Мода

Тоалетите на наградите БАФТА

Кои са големите победители

19.02.2024г. / 11 11ч.
Михаела Лазарова
Ема Стоун и Идрис Елба. Снимка: Getty

Ема Стоун и Идрис Елба. Снимка: Getty

Седмици преди връчването на наградите „Оскар“, британската столица е домакин на наградите БАФТА на Британската академия за кино и телевизия. Холивуд се пренесе в Лондон, за да покаже стилни тоалети на червения килим. Впечатляващи визии, но не чак толкова шармантни, колкото сме свикнали да гледаме на церемониите „Златен глобус“ и „Оскар“. 

Правим бърз преглед на победителите от изминалата вечер. Филмът „Опенхаймер“ на режисьора Кристофър Нолан получи седем отличия, включително за режисура. Килиън Мърфи бе отличен за най-добър актьор за играта си в лентата, а за поддържаща мъжка роля статуетка получи Робърт Дауни-младши, също за играта си в „Опенхаймер“. 

Прекрасната Ема Стоун, която бе облечена в тоалет на  Louis Vuitton, взе награда BAFTA за най-добра актриса за играта ѝ в „Клети създания“, а в категорията за поддържаща женска роля отличие получи актрисата Давайн Джой Рандолф за участието ѝ в „Останалите“. 

Въпреки очакванията на милиони фенове по света на „Барби“, и „Убийците на цветната луна“, филмите не получиха отличия, въпреки че бяха сред номинираните в различни категории. 

Но връщайки се на звездните визии преминали по червения килим на церемонията, цветовете, които властваха сред избора на знаменитостите бяха черно, екрю, червено, златисто и сребристо. Прекрасната Марго Роби бе избрала рокля на  Armani Privé, Розамунд Пайк се отличаваше в ефирен тоалет на Dior, Емили Блънт бе избрала много блясък от Elie Saab.

Повече за тоалетите може да видите в галерията ни.

Коментирай
Свободно време