Мода

Нова колекция маркови детски обувки на най-добри цени! Намерете огромно разнообразие от детски обувки в магазините на CCC

01.03.2024г. / 08 25ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Снимка: CCC.

Снимка: CCC.

Изборът на  детски обувки често е предизвикателство. Струва си да заложите на модели, които осигуряват комфорт по всяко време за най-малките. Новата колекция на CCC включва различни обувки от марки като: adidas, Puma, Champion, Sprandi и Vans. Специална селекция за новия сезон, подготвена с мисъл за малките клиенти на CCC. Вие и вашето дете ще я харесате!

Кецовете са предпочитани за настъпващите по-топли дни. Те са подходящи както за спортни активности, така и за ежедневно носене. Децата прекарват много време с тях, затова е важно те не само да отговарят на най-новите тенденции, но и да са удобни. Точно това съчетание на комфорт и стил предлага марката Sprandi. Моделите кецове в ретро стил са в нюанси на червено и тъмносиньо, закопчават се с велкро, което улеснява обуването им. Кецовете от емблематичните спортни марки adidas, Champion, Puma и Vans са не само ефектни, но са и удобни и практични.

Хит сред най-малките са обувките, украсени с мотиви от любими приказки и филми. С новия сезон на сцената излизат и героите от „Пес Патрул“. Феновете на Disney също ще намерят специални предложения в най-новата колекция на CCC. Детският стайлинг може да бъде перфектно допълнен от цветни маратонки с Мики Маус или обувки, вдъхновени от супергероя Спайдърмен, особено търсен за момчетата. Продуктите се отличават с уникален дизайн, високо качество и атрактивни цени.

Моделите в по-ярки цветове са идеални и за настъпващия сезон. Малките трендсетъри със сигурност ще оценят обувките от марката Lasocki. Освен спортни обувки, колекцията включва и велурени мокасини за момчета и кожени обувки за момичета.

Модата на „mini me“, т. е. еднакви дрехи и аксесоари за родител и дете, все още е на върха. Селекция от маратонки, съобразени с тази тенденция, можете да намерите в предложенията на марката Beverly Hills Polo Club. Всички дизайни са в нежни цветове, така че лесно можете да създадете спортно-елегантен стил.

Потърсете новата колекция от детски обувки на страхотни цени във магазините на CCC, можете да закупите и онлайн на ccc.eu и в мобилното им приложение.

Забавен клип от кампанията:

 

Коментирай