Мода

Пролетни предложения от Jenny Fairy, Nine West New York и DeeZee в CCC!

Вижте колекция Spring Edit от 21,99 лв.

05.04.2024г. / 08 34ч.
Мария Дуковска

Препоръчан материал от партньор на az-jenata.bg

Снимка: CCC.

Снимка: CCC.

Пролетта настъпи в магазините на ССС! Открийте модерни обувки и чанти от марките Jenny Fairy, Nine West и DeeZee на цени от 21,99 лв. в колекцията CCC Spring Edit! Микс от нежно розово и бежово, класическо черно, черешово червено е модерната цветова палитра за новия сезон. Ще намерите модели с високи токчета за официални поводи, балерини и кецове за ежедневието и чанти, които лесно се комбинират с всеки тоалет.

Винаги в тренда, колекцията на Jenny Fairy не разочарова и този сезон! Богатият избор на балерини – класически, лачени, с отворена пета или декоративна катарама, ще удовлетвори и най-ревностните модни почитателки. Моделите са на атрактивни цени от 21,99 лв.

CCC 2

А какво ще кажете за черни обувки на платформа Mary Jane?

Тези обувки са подходящи не само за ежедневно носене, но и представляват удобна алтернатива на високите токчета за специални поводи. Чантите тип шопър в прекрасни пролетни цветове и с декорация шал, създават романтична визия. Няма да ги подминете и заради атрактивната цена от  54,99 лв. Не забравяйте за аксесоарите, когато подбирате гардероба си за топлите дни. Колекцията от портфейли, аксесоари за коса и часовници на марката Jenny Fairy представя гама от свежи цветове: оранжево, розово и зелено.

CCC 3

Марката DeeZee предлага спортно-елегантни модели за новия сезон! Класическите бели кецове са задължителни за всяко момиче, което цени модата и комфорта. Тези на DeeZee са истинска класика на страхотна цена от 64,99 лв. За спортна визия изберете раница, вместо дамска чанта. Малка, бяла и с фино лого е идеална за динамичното ежедневие. Градският стил е умело съчетание на спортни и елегантни елементи, а минималистичните часовници в нюанси на злато, розово злато и сребро от пролетната колекция на DeeZee идеално ще допълнят този тип стайлинг.

CCC 1

Винаги можете да разчитате на моделите на Nine West New York за един характерен стил, гарантиращ, че няма да останете незабелязани. Лачените балеринки на равна подметка с отворена пета, заострени пръсти и златни декоративни детайли се предлагат в черно и червено и придават изтънченост на всеки аутфит! Съчетайте ги с бяла шопър чанта, чифт широки дънки и бял топ и готово! Нюйоркският стил за пролетта е готов! Планирате да отидете на парти, концерт, бал? Изберете розови сатенени обувки на стилети!

CCC 4

Купете новата си чанта с 20% отстъпка при покупка на всеки чифт обувки! Офертата е валидна до отмяна или до изчерпване на количествата.

Колекция Spring Edit е налична в магазините на CCC, приложението и на ccc.eu.

Видео от кампанията:

 

CCC 5

Коментирай