Меню

Вегетариански спагети „Болонезе“

14 юни 2011 | 16:42 | Аз жената
спагети 
житно месо „Сайтан“ (соева кайма, кренвирши или шунка) 
лук, морков, домати, босилек, риган, черен пипер, сол 
тофу или пармезан по желание
1 ч.

Продукти
Приготвяне

Вкусни спагети „Болонезе“ може да се сготвят и по вегетариански.

Сварете спагетите с малко сол, олио/зехтин и вегета.
В дълбок тиган с малко олио/зехтин задушете лука с настърганите моркови. Прибавете вегета и сол. После – нарязания на ситно „Сайтан“. Задушете още 5 минути. Изсипете настърганите домати. Гответе до готовност. Накрая прибавете босилека, ригана и черния пипер. Сервирайте спагетите, поръсени по желание с тофу или пармезан.

Прочетете още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Весела ( преди 11 години )