Меню

Сьомга Дижон във фолио

16 май 2015 | 11:45 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 филета от сьомга
3 супени лъжици дижонска горчица
сол и пипер на вкус
¼ чаша галета
1 щипка средиземноморска подправка
¼ разтопено масло
30 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса. Подгответе тавичка и алуминиево фолио за печене.

Намажете сьомгата от долната страна с маслото. Върху горната страна на филето намажете с дижонската горчица. Поръсете с галетата и подправките. Накрая поръсете с малко от разтопеното масло и върху горната част.

Увийте фолиото и печете за около 15 минути.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай