Той

Любовта минава през корема

25.10.2006г. / 00 12ч.
Аз жената
Любовта минава през корема

Сексуалният темперамент на мъжа би могъл да се определи от начина му на хранене. В началото на една връзка мъжът до нас се представя като галантен джентълмен и страстен любовник, но с годините характерът му изкристализира и се превръща в:

Кулинарят
Това е мъжът, който подхожда с изтънчено внимание към всеки детайл не само в кухнята, но и в леглото. Обича да определя менюто и да приготвя храната сам, което личи и в сексуалните игри – рядко се съобразява с желанията на партньорката си. За вечеря ще й приготви трудни за изговаряне деликатеси от френската кухня, тя ще е възхитена и ще го обсипе с комплименти. Когато любовната двойка се пренесе в спалнята, мъжът ще доминира. Той ще бъде обаятелен и в секса ще се стреми да й донесе максимална доза удоволствие. Дамата по същия начин ще трябва да изрази възторга си, като поощрява действията му и превъзнася достойнствата му.

Забележка: Нежната половинка ще е запленена от вродения му сексапил и умелото му чувство да съблазнява, но тя никога няма да сподели своите фантазии. След период на възход може сексуалните отношения да претърпят криза.

Чревоугодникът
Мъж със силно изразена сексуална активност, обича храната и най-вече да експериментира с нови вкусове. Винаги е готов за удоволствие, което намира по еднакъв начин на масата и в леглото. Макар да има многобройни любовни връзки, не значи, че не подбира партньорките си.

Забележка: Липсва му вярната жена. Тази, която е всеотдайна и искрена, която споделя и трудните моменти. В повечето случаи тя не е страстната любовница, която отваря нови хоризонти и мъжът трудно би я забелязал.

Джентълменът
Преди всичко той е здраво стъпил на земята, макар да преживява любовта като страстно приключение. Стреми се да бъде изискан, знае какво обича дамата до него и прави всичко възможно, за да бъде истински кавалер. Обича детайлите и ги изпипва до последната подробност. При този тип мъже, дамата трябва да е във форма – с елегантно бельо, подходяща прическа и изящен маникюр. Също така масата трябва винаги да е изящно подредена и храната да е на необходимото ниво. Ако е гладен и няма време, не очаквайте да отиде до близкото павилионче за бързи закуски.

Забележка: Трудно се отпуска по течението на емоциите, защото е умерен във всичко. Контролира всяка ситуация и с установените си навици, които не търпят промяна, би могъл да отблъсне дамата до себе си.

Лакомникът
Обича да се храни и набляга най-вече на сладките неща. Избягва печеното месо и супите. В любовта има маниер на страстен любовник, но в леглото не блести особено. Умело съблазнява, дава обещания, които в задушевна обстановка не винаги изпълнява. Обаятелен е и грижовен, но сексът не винаги се получава, поради което обича да сменя любовниците си по-често.

Забележка: Трудно е да промени начина си на живот и с годините ще изпитва все по-голяма нужда от истински партньор, с който да се почувства спокоен в леглото.

Веселякът
Мъжът е чувствен, емоционален и умее да се наслаждава на щастливите моменти. Към храната не е претенциозен, но има едно основно правило – никога да не се храни сам. Без компания е загубен, никога няма да приготви вечерята, ако не очаква някой. В леглото е многословен и разточителен, но обича предизвикателствата.

Забележка: Не се разбира достатъчно добре с половинката си, проявявайки прекалена доверчивост. Подсъзнателно се смята за Дон Жуан – идеалният любовник.

Придирчивият
Мъжът е изключително взискателен към своята любима, както в кухнята, така и в леглото. Рядко е доволен от приготвената храна. Може да поиска спагети за вечеря и когато ги вкуси, апетитът му да се изпари и той остава гладен. В повечето случаи е уморен и преситен от удоволствия.

Забележка: Хубаво е да обуздае “незадоволимият” си нрав, като намали темповете. Може би в работата е прекалено натоварен.

Еднообразният
Трудно ще посегне към ястие, което не е опитвал. Домакинята до него знае точно какво обича да яде и какво никога не би вкусил. Не обича интимните изненади. Би предпочел да стои настрана от жената с неограничените сексуални възможности. Важно е да бъде задоволен по начин, който вече е установен между двамата партньори. През годините е преживявал някои бурни сексуални вечери и те му стигат за цял живот.

Забележка: Мъжът в повечето случаи е лишен от сексуални фантазии. В любовната игра няма новаторски идеи и това не носи наслада на партньорката му.

Коментирай