Той

За бобъра и мусаката

28.03.2007г. / 10 14ч.
Аз жената
За бобъра и мусаката

Мили дами, поласкан съм от проявеното внимание към моята скромна персона. Вашият интерес е моето вдъхновение. Винаги съм насреща да ви открехна за мъжките тайни желания.

Всъщност за разлика от вас, мъжете явно и недвусмислено споделят за тях. Ако не могат да ви го кажат директно, неволно го разказват като виц.

А вицът за бобъра и мусаката е ключов за разбиране на мъжката ценностна система.

Знаете, за разлика от вас ние сме първосигнални и скромни в желанията си. Докато вие имате цели фермани с изисквания към бъдещия принц с бял Мерцедес, хем да бъде домошар и да държи на семейните ценности и възпитанието на децата, но и да не пропуска да ви извежда по светски мероприятия. Хем да печели повече, отколкото вие може да похарчите, но хем да бъде и вашия домашен майстор, личен масажист, шофьор и личен гайд по всевъзможни туристически дестинации. Искате да ви изслушва, но и се сърдите, ако не може да намери пролука между вашите пледоарии, за да сподели, че е ударил колата или че не са го повишили в службата и пак няма да можете да отидете на екскурзия в чужбина.

Да не говорим за вашите инстинктивни желания нон стоп да обикаляте по магазините и всяка нова дрешка да определяте като – точно такава исках, след което да я забравяте в гардероба и пак да ревете, че няма какво да облечете. Вие негласно ни казвате да харесваме цялата ви рода и дори да я изтърпяваме по празници, да не ревнуваме когато излизате с приятелки, но и ни е забранено дори да ги видим, за да не би да им хвърлим око. Е, дори аз изнемогвам всеки месец да купувам нов мобилен телефон на някоя от вас.

Списъкът е безгранично дълъг с вашите желания. Някои от вас са ги споделяли с мен. Вярно, понякога чак в прощалните си бележки. Няма да забравя една русокоса хубавица, която ми беше оставила на нощното шкафче една кратка бележчица: Никога не ме разбра.

Е, кажете поне веднъж завинаги кратко, точно и ясно, какво очаквате от нас.

Е, мъжете могат само да кажат – не си като бобъра. Иде реч разбира се за оралния секс и силното му влияние върху самочувствието на мъжа и неговата удовлетвореност.

Най-накрая и ние можем да кажем колкото повече, толкова повече.
Вие държите на любовта, а ние разбираме, че сме щастливи, ако сме сексуално удовлетворени.
Това е и същността на този престар и така любим мъжки виц.

” Един човек бил закъсал на пътя и стопирал. Спрял му някакъв, но поискал пари, че да го закара до града. И закъсалият му вика, бе нямам, яко го закъсах, ама е тоя бобър ти го подарявам.
– Хъм за кво ми е?
– Знаеш ли кви свирки прави? Няма да съжаляваш, брато. Пробвай!
Пробвал нашия, харесало му и взел стопаджията до града. Прибира се в къщи и когато жена му ужасена го попитала какво е това смърдящо животно, той само отвърнал:
– Научи го да прави мусака и може да си ходиш.”
Та не искам да ви обиждам, мили дами, а и ни най-малко да ви загубя като фенки, но само ви показвам какво е важно за нас и кое ни прави да сме доволни у дома.

Всъщност това показва само колко скромни сме в желанията си, колко лесно манипулируеми и колко елементарно устроени. Какво му трябва повече на един мъж?
Но завинаги май ще си остане тайна за нас какво искате вие? Ех, кога най-накрая ще го споделите поне с мен?


Коментари:

Здравейте! Имате моите адмирации за статията – чудесна е и абсолютно вярна!
Мариета Николова, 37г.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Zenitsa ( преди 11 години )
E, da na vas edna *** vi stiga... Ne mislite 4e ot starata dograma ***, 4e na decata im trqbvat u4ebnici, ili 4e nqma kakvo da se sloji na masata - puk bilo to i za piene... Ama revete kogato gi nqma tezi ne6ta i obvinqvate jenite 4e iskat pari... E, vse pak sum suglasna 4e ima i jeni, i jeni...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар