Семейство

Свекървата - 5 лесни начина да я зарадваме

17.01.2005г. / 00 00ч.
Джадала Мария
Свекървата - 5 лесни начина да я зарадваме

Битуват мнения, митове и легенди, вицове и поговорки за свекървите. Какви били, какви не били ... При всички случаи добре е да сме в позитивни отношения с майката на своя партньор, нали?!

Ето и пет лесни начина да станем по-близки или да зарадваме възрастната жена, отгледала любимия, без да се напрягаме излишно. Подобно нещо би я зарадвало и би оказало благоприятен ефект върху взаимоотношенията в цялото семейство!

Изведете я на кино
Сигурно не е ходила на кино отдавна, а винаги има филм, който да е подходящ. Проверете програмите, подберете ден и час, поканете я – ще видите, че ще се зарадва!

Изведете я на пазар
Кой не обича да пазарува, но не обикновено пазаруване до близкия супермаркет – изведете я по магазините, под претекст да ви е консултант в избора на нов тоалет или просто ей така, без цел, със сигурност не е и припарвала до вашите любими магазини, а това е един добър начин да се сприятелите.

Изведете я на излет
Ако разполагате с повече свободно време и ако тя е благосклонна към подобен род физически натоварвания – изведете я на излет. Можете да вземете и кучето й (ако има) или някоя своя или нейна приятелка.

Поканете я на гости
Това е по-тривиален начин да станете по-близки, а ако не ви се говори много с нея, поканете и съседката си – така женското парти у дома ще се отдаде основно на клюки, в които лесно ще избегнете нежелани теми.

Подарете й нещо
Може би най-лесният начин да я зарадвате, без да жертвате от собственото си време е да й подарите нещо. Може да изработите сама например сладки и да й ги занесете добре пакетирани или да направите подарък с кошница, пълна с различни видове подправки, или пък покривка или пък нещо друго, което смятате, че ще й хареса.

Успех!

Коментирай
14 rate up comment 1 rate down comment
cvetelina ( преди 11 години )
ako si e gad ,niama na4in nito da se razbira6 s neia ili da ia zaradva6 ...ti moje da napravi6 ne6to milo ,a tia sled 5 min ste ti se izplue v liceto. s lo6 4ovek ne moje6 da izleze6 nikoga na ...sajaliavam ,no tova e istinata :(
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 1 rate down comment
Сара ( преди 11 години )