Семейство

Ваканция без ко(ш)мари

12.07.2005г. / 11 25ч.
Аз жената
Ваканция без ко(ш)мари

Опасността от ухапвания от комари, кърлежи и други кръвосмучещи насекоми, които изпълват дните и нощите с кошмари нараства с настъпването на лятото. Най-ефективното и използвано средство за предпазване от тях са репелентите – препарати за лична употреба, с дълготраен ефект на действие.

Продуктите от серията OFF! на SC Johnson Wax /лосион, спрей и “рол он”/ съдържат във формулата си активната химична съставка DEET, която се използва в повечето ефикасни репеленти. Репелентите са специфични вещества, които се нанасят директно върху кожата, за да отблъскват паразитите – комари, кърлежи, конски мухи и други кръвосмучещи. Репелентите са най-ефективното и използвано средство в света за предпазване от ухапвания на насекоми.

И трите продукта от серията OFF! /лосион, спрей и “рол он”/ съдържат във формулата си активната химична съставка DEET. Химичната съставка DEET се използва в повечето репеленти. Колкото е по-голяма концентрацията на DEET в репелента, толкова по-дълготрайно е неговото действие. OFF! е марката, чиито продукти имат едно от най-високите съдържания на DEET. Продуктите OFF! защитават ефикасно и са подходящи за възрастни и деца над 3 години. Имат деликатна формула, подходяща за всички типове кожа и приятен аромат. Продуктите “OFF” действат незабавно и осигуряват трайна защита от досадните насекоми. Те са дерматологично тествани, употребяват се лесно, а действието им е от 3 до 6 часа при еднократна употреба.

Продуктите от серията OFF! можете да намерите в търговската мрежа и аптеките в цялата страна.

Коментирай