Семейство

„Ми-Ши: Тайната на дълбините“ – детски филм с вход свободен

25.10.2012г. / 15 57ч.
Аз жената
„Ми-Ши: Тайната на дълбините“ – детски филм с вход свободен

На 28 октомври 2012, от 10.30 ч., в Дом на културата „Красно село“, (София) зала „Елит“, ще бъде прожектиран детският филм „Ми-Ши: Тайната на дълбините“.

Филмът е игрален, приключенски, дублиран на български език . Режисьор на лентата е John Henderson. Ще преживеете едно невероятно и вълнуващо приключение, което отвежда в живописно градче на брега на огромно езеро, криещо древна тайна.

Шон Кембъл се готви да замине с 10-годишния си син Мак. Внезапно обаче получава съобщение, че вертолет на компанията му, пренасящ важна сонда, се е разбил в Канада и плановете им са провалени. Шон е принуден да заведе сина си в скучната провинция, но още с пристигането си момчето чува странни слухове за чудовище, живеещо в дълбините на близкото езеро. Скоро любопитството му го кара да тръгне по следите на неразкритата мистерия, която ще го отведе на невероятно пътешествие, където пазената тайна придобива изненадващо развитие...

Вход свободен.

Организаторите уточняват, че  "Вход свободен" не означава, че може да се отиде малко преди събитието и да се влезе. Необходимо е предварително да се вземе безплатен пропуск от охраната.

Прочетете още:


Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Донка ( преди 11 години )
От редакцията:Благодарим. :)За да няма неприятно изненадани, искам да уточня, "Вход свободен" не означава, че може да се отиде малко преди събитието и да се влезе. Необходимо е предварително да се вземе безплатен пропуск от охраната. http://***.oki-krasnoselo.com/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота