Семейство

Таблет за деца на една годинка

И бебетата ще имат таблети, с които да свалят програми

24.01.2013г. / 14 00ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Фирмата VTech, която е производител на високотехнологични играчки, ще пусне за Коледа таблет, предназначен за 12-месечни бебета, пише в-к .„Дейли мейл“, цитиран от Dnes.bg.

Свързани статии
Таблетът за бебета ще струва 85 британски лири и се очаква да бъде голям хит за празниците в края на 2013 година. Продуктът е кръстен InnoTab2 Baby и е предназначен за деца на възраст между 1 и 4 години. Той е в специална гумена „броня“, която да го предпазва от сдъвкване и при падане на земята.

Бебешкият таблет може да сваля приложения, има качени е-книги и предварително записана музика. Използвайки тъчскрийна, пеленачетата на практика ще могат да навигират сред образователни игри, ще могат да разпознават цветове и животни със съответния звук.

С уредчето младенците ще си служат до 9-годишна възраст, когато вече ще могат да се сдобият с истински таблет „за възрастни“.

Продуктът със сигурност ще заинтригува амбициозните родители, но друг е въпросът как кърмачетата ще се справят с него, колкото и опростени да са функциите му, коментира вестникът, цитиран от БТА.

Всякакви новини има на Dnes.bg.

Коментирай
Свободно време