Семейство

Как да го хванем в изневяра

Можем ли да надхитрим хитростта на хитреца?

13.03.2013г. / 17 40ч.
Ана Петрова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Появата на съмнения в отношенията между двама души сочи или за зараждането на някакъв проблем, или за неоправдана предпазливост и страх. Ако подозирате, че любимият ви чрез тайни действия поставя връзката ви в опасност, първо потърсете причина за притесненията си у себе си. Ако съвестта ви е чиста и обективно можете да заявите, че не търсите грешки у него, за да оправдаете своите, преминете към своеобразно разследване:

Слушайте го внимателно

Ако съпругът ви ви изневерява, той непременно ще ви и лъже. Ослушвайте се за твърде подробни описания на случилото се през деня, търсете логическата взаимовръзка между събитията и тяхната последователност. Задавайте конкретни въпроси, които изискват конкретен отговор. Най-накрая той сам ще се оплете в мрежата си.

Свързани статии

Случайнасреща

Когато за пореден път е извикан по работа през почивен ден или въобще – извън работно време, излезте след него, намерете си оправдание за това да се окажете близко до мястото, където е отишъл, и наблюдавайте какво се случва. В някакъв момент може да решите да го срещнете „случайно“ и да поискате обяснение за това защо не е там, където е казал, или защо не прави това, заради което е излязъл.

Последни позвънявания

Вече известно време той е навън на терасата и води важен делови разговор. Обърнете внимание на езика на тялото му. Човек, който говори с шефа си или с колега има много по-различни маниери от тези на говорещ с любовницата си. Когато приключи разговора, издебнете момента, проверете последните номера, на които е звънял, запишете си ги и в удобен момент позвънете от непознат номер, за да чуете дали мустакатият му шеф не е случайно със сладък женски тембър.

Слабото място – Фейсбук

Следете активността му в социалните мрежи. Ако прекарва свободното си време пред компютъра, вместо с вас, може би има нещо по-интересно, което го вълнува на другия край на виртуалната реалност.

Баланс на бюджета

Задружните семейства няма какво да крият, когато става въпрос за пари. Затова и има яснота по банковите сметки и на двамата. И тя, и той знаят кода на банковата карта на другия. Ако обаче той изведнъж започне да настоява на повече самостоятелност, ако изведнъж спестяванията ви започнат да се топят, значи или той се готви да ви подари скъпо бижу за годишнината, или някоя друга дама се радва на разкошни подаръци без специален повод.

Най-доброто, което можете да направите обаче, е да поговорите с него на 4 очи. Да го следите тайно е толкова обидно за вас самите, колкото и за него. Представете си за момент в колко неудобна ситуация бихте попаднали, ако всичката суетня се е оказала напразна, ако сте били твърде предпазливи и ревниви. Дайте му шанс да обясни поведението си. Може би не е толкова виновен, колкото си мислите.

Коментирай