Семейство

4 знака, че той е готов за брак

Как да разберете дали има сериозни намерения?

08.04.2013г. / 17 06ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Все повече млади хора избират свободните отношения пред институцията брак. Това е заради липсата на формалности и ограничения, но е и възможност за лесно бягство от отговорност. Брачната връзка е своеобразно обещание и на двамата партньори, че поемат ангажимент един пред друг и ще се стараят любовта им да трае дълго.

Финансово независим е

Важно е мъжът да има поне известна стабилност по отношение на доходите си и чак тогава да предприеме сериозната крачка към брака. Ако няма постоянна работа или пък доходите му са твърде малки, не се учудвайте, че няма желание да се обвързва. За един истински мъж е от значение да има стабилни финансови средства, за да закриля семейството си.

Има желание да стане баща

Забелязвате в него нескрито желание да стане баща. Заглежда се по семейства с деца, искрено им се радва. Споделя ви, че май му е време да стане татко и видимо обича да играе с децата на своите приятели или роднини.

Заседява се повече у дома

Свързани статии

Ако все по-рядко има желание да излизате по барове и дискотеки, не бързайте да го отдавате на възрастта. Просто явно му е писнало от стоенето до късно в шумни заведения и душата му жадува за малко домашен уют. Това е моментът да го подкрепите и да не мрънкате защо не му се ходи на поредното еднотипно парти, на което ще профука сума ти пари. Явно времето да си стъпи на краката и да порасне до нивото сериозна семейна връзка е дошло.

Държи се като съпруг

Вие сте все още само гаджета, но той вече се държи сякаш сте женени. Приема ви за своя законна половинка, представя ви като „моята жена“. Какво по-голямо доказателство от това, че е готов да се обвърже с вас завинаги. Прави планове за вашето общо бъдеще, прогнозира какво ще се случи с връзката ви. Та той вече ви е приел за своя партньорка и няма намерение да ви сменя.

Коментирай
Свободно време