Семейство

Чанинг Тейтъм: Единственото, което мога да правя е да сменям памперси

Звездата даде обяснение защо е публикувал снимка във Фейсбук на новородената си дъщеря

25.06.2013г. / 13 30ч.
Мария Дуковска
Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Актьорът Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена станаха родители за пръв път само преди 3 седмици. Броени дни след щастливото събитие, точно на американския Ден на бащата, Чанинг пусна първата снимка на дъщеря си в социалната мрежа. Той обясни постъпката си така: „Наистина не искахме да правим това чрез някой таблоид. Ние просто искахме да направим така, че папараците да ни оставят малко на мира. Нали разбирате, ето я, вижте я. Стига толкова."

Свързани статии

Гордият татко признава пред ET Канада, че все още не може да се включи на пълни обороти в бащинството и засега само помага. Ето какво разказва за съпругата си и бебето: „Джена е уморена. Тези първи месеци са направо абсурдни, толкова изморителни. Всичко, което аз мога да правя за момента е просто да седя там и да сменям памперси... и да ги храня. Каквото те пожелаят."

Въпреки трудните моменти и новостите, през които минават заедно, Чанинг се шегува, че не се знае дали скоро няма да си имат и още едно детенце. „Защо не една двойка ирландски близнаци?", смее се звездата. Какво ли мисли по този въпрос обаче жена му, не е ясно...

Коментирай