Семейство

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас пред развод?

След няколко тежки години, в които се бореха срещу рака на Майкъл, двойката се изправя пред раздяла

02.08.2013г. / 14 52ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като Катрин Зита-Джоунс се появи сама на премиерите на филма "БСП - Бесни страшни пенсии 2" в Лос Анджелис и Ню Йорк, плъзна слухът, че актрисата е пред развод със съпруга си - холивудската звезда Майкъл Дъглас, и двамата се готвят за съдебна битка за подялба на общото им имущество, оценено на 300 милиона долара, пише в. "Мирър".

Актьорското семейство преодоля проблемите с рака на Дъглас в 4-и стадий и биполярното разстройство на Джоунс, но изглежда двамата няма да се справят с брачната криза.

"Бракът на Катрин и Майкъл приключи", е разкрил източник, близък до звездната двойка, за сп. "Стар", което излиза с корица за развод на Зита-Джоунс и Дъглас и подялба на общо имущество на стойност 300 милиона долара.

Според източника, цитиран от списанието, Катрин Зита-Джоунс се бори да спаси брака си, но на Майкъл Дъглас му е дошло "до гуша" от нейните промени в настроението, гневни изблици, тайно пиене и капризи и иска да се измъкне от този ад.

Друг неназован източник казва: "Майкъл и Катрин изминаха дълъг, трънлив път, но за всички е ясно, че краят е близо".

Наблюдатели коментират, че с оглед на развода на Дъглас с първата му съпруга Диандра през 2000 г. - един от най-скъпите в холивудската история, раздялата му със Зита-Джоунс може да му излезе твърде "солена", пише БТА.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ivan ( преди 10 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
омъжена с пари ( преди 10 години )
Следващото "щастливо "разведено" семейство ще са Анджелина Джоли и Брад Пит..горкия също не издържа вече прищевките на Анджи да колекционира деца от екзотични страниа него да го праща на операция да си маха простатата,защото има голяма вероятност да го хване рак..яко се друсат всички в Холивуд!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар