Семейство

Малки шампиони в танца канят децата на безплатен урок

Европейските шампионки и тяхната хореографка отправят покана към всички желаещи да танцуват и ще се радват на нови попълнения за своя отбор

18.09.2013г. / 09 25ч.
Аз жената
Шампионките от Биела, Италия.

Шампионките от Биела, Италия.

В последните години усилено се заговори за масовото обездвижване при децата. Игрите навън и спорта се замениха от телевизия и особено компютърни игри и мобилни телефони.

В началото на новата учебна година, танцов и спортен клуб „Суперформа“ започва кампанията „Танцувай с шампиони“, която има за цел да запали учениците от 6 до 18 години по различни видове танци. В продължение на един месец, европейските шампионки по джаз и модерен танц от Биела, Италия ще посрещат всяка събота всички желаещи в своята зала и в продължение на 1 час ще танцуват заедно с тях, под вещото ръководство на тяхната хореографка г-жа Юлия Попова.

Според г-жа Попова, танците са най-добрият начин децата да насочат правилно своята неизчерпаема енергия. Уроците по танци са подходящи за деца от всички възрасти и са един забавен и чудесен начин малките палавници да придобият чувство за ритъм, любов към музиката и да намерят нови приятели. Всяко дете в зависимост от своите музикални предпочитания може да избере един от разнообразните танцови стила (класически балет, джаз, модерен танц, латино, акробатичен танц, хип хоп и др.)

Малките шампиони от „Суперформа“ се занимават и танцуват почти еднакво добре 13 стила. Освен за добрата физическа форма танците спомагат и за психичното здраве на децата, като подобряват самочувствието, чувството на увереност и способността за изразяване на емоции. Уроците по танци развиват и подобряват дисциплината, работата в екип и помагат за получаването на значително по-високи резултати в училище. Те стимулират също и творческото мислене при малките деца и любовта към изкуството и спорта.

Всичко това е една добра причина в съботния ден да доведете вашето дете, за да се докосне до танцовото изкуство и да бъде рамо до рамо с вече изявени танцьори и шампиони. В продължение на 4 съботи от 21 септември до 12 октомври(включително) танцов и спортен клуб „Суперформа“ отваря своите врати за безплатно посещение от 16 до 17 ч. Децата ще могат да научат какво мотивира шампионките да се занимават с танци и какво е чувството да се изкачиш на най-високото стъпало на почетната стълбичка на Европа. А виновничката за техните успехи – г-жа Юлия Попова, най-отговорно заявява, че може да направи шампион от всяко дете с желание и мотивация за танци. Очакват се всички желаещи и удобен екип, подходящи обувки за заниманията, както и с много усмивки и добро настроение. Забавлението е гарантирано.

Ето датите в които можете напълно безплатно да потанцувате с шампионите от „Суперформа“ и тяхната хореографка в няколко различни стила:

Джаз танц
21 септември, 16-17 ч.

Хип Хоп
28 септември, 16-17 ч.

Латино танц
5 октомври, 16-17 ч.

MTV Dance
12 октомври, 16-17 ч.

Спортен и танцов клуб „Суперформа“
Зала „УАСГ“
адрес: бул. „Христо Смирненски“ 1, УАСГ – нова сграда, етаж IV
(вход откъм ул. „Добри Войников“)
e-mail: superforma@yahoo.com

Поради ограничения капацитет на залата, можете да заявите своето безплатно участие на superforma@yahoo.com или на телефон: 0898 22 63 53

Коментирай