Семейство

Как да направите обувчици като на принцеса

Лесно е и забавно

20.09.2013г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

Децата винаги провокират в родителите въображение. Въображение, с което вие създавате за тях неща, които да ги направят по-щастливи. От първите изплетени терлички, до пособия за училище. Днес ще ви покажем как да направите на малките госпожици красиви обувчици с брокат.

Този трик ще освежи старите обувки и ще ги направи красиви и единствени. Трябват ви брокат, четка за рисуване и лепило на водна основа.

Свързани статии

Намажете с лепило тези участъци от обувките, върху които ще поставите брокатен прашец. След като ги намажете с лепило, поръсете обилно с брокат.

Изчакайте да изсъхне и върху първия пласт нанесете още веднъж от лепилото и отново поръсете с брокат. Оставете да изсъхне добре. Най-отгоре фиксирайте с безцветен лак, а може да ги оставите и така.

Може да смените връзките на обувчиците, ако са обикновени и не ви допадат. Използвайте панделки. За да постигнете този златен ефект върху обувката, използвайте златна боичка или спрей, но не е задължително. Декорирайте и вашите обувки с брокати, толкова е красиво, нали?

Коментирай