Семейство

Характерът на децата според хороскопа им

Малките Близнаци са непостоянни още от първите дни

18.10.2013г. / 11 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Много бъдещи майки още по време на бременността си се консултират с астролог, който им посочва дата, на която е добре да се роди бебето. Други чакат да се появи на бял свят малкото човече и отново се доверяват на астрологията, като поръчват да им се направи хороскоп на бебето.

Със сигурност според много хора звездите имат някакво влияние върху характера на човек още от първите минути след раждането. Вижте някои любопитни факти за малките представители на различните зодиакални знаци.

Овен

Лидерите си личат още от ранна детска възраст. Те вдъхновяват хората около себе си, те са енергични, ентусиазирани, упорити и нетърпеливи. Ако вашето бебе е зодия Овен, значи срещу вас имате сериозен малък човек, който няма търпение да получи млякото си. Децата от тази зодия могат да постигнат големи успехи в по-късен етап от живота си, но техният ентусиазъм трябва да бъде насърчаван. Декорирайте стаята им в ярки цветове.

Телец

Тези деца са решителни, практични и внимателни в действията си. Често прикриват чувствата си. Те са емоционални имат нужда от повече внимание от страна на близките си. Подредени са, обичат красивите неща и имат много таланти, като рисуването. Не обичат промените и това понякога ги прави твърдоглави. Що се отнася до храненето, още от малки държат на хубава храна, която изяждат до последната лъжичка. В по-късен етап е добре да имат до себе си домашен любимец.

Близнаци

Децата от зодия Близнаци живеят в техен си свят. Любопитни, артистични, вниманието им може да привлечете единствено, ако го направите като игра или забавление. На моменти могат да бъдат малко непостоянни и трудно да довършват започнатото. Те винаги имат какво да кажат, дори на бебешки. Емоционални са и колебливи.

Рак

Гъвкавост и голямо въображение са характерни черти за малките Раци. Те обичат дома и семейството, общителни деца са и лесно се сприятеляват с връстниците си. Винаги са готови за приключения и бели, упорити са и винаги се стремят да бъдат забелязани. Задължително трябва всички да ги харесват, въпреки че това ги кара и да бъдат малко срамежливи. Декорирайте стаята им в меки и приятни цветове.

Лъв

Децата от зодия лъв са едни малки екстроверти. Те са искрени и дружелюбни. Обичат да бъдат забелязвани, енергични са, но и много бързо могат да се разгневят, което ги кара да плачат с цяло гърло. Те са смели и решителни. Ако вашето дете проявява интерес към изкуствата или спорта, не се колебайте, дайте му възможност да изяви себе си, защото може да постигне големи успехи.

Дева

Те са предпазливи и учат бързо, но трудно взимат решения без чужда помощ. Могат да проявят капризи към храната и бързо се отегчават от игрите. Обичат пакости и това може да продължи и през пубертета. В по-късен етап от живота си няма да приемат лесно промените около тях, защото не ги обичат.

Везни

Това са едни много артистични деца. Техният талант трябва да бъде поощряван. Децата от зодия Везни обичат заниманията, игрите. Хубаво е още от първите месеци да посещавате различни бебешки групи като йога, плуване за бебета и т. н.

Скорпион

Тези деца са склонни да премълчават емоциите си и трудно се доверяват. Те притежават голяма енергия и сила. Обичат цветни играчки с меки текстури.

Стрелец

Умни, свободолюбиви и упорити са малките стрелци. Обичат спорта, затова часове по бебешко плуване са чудесен вариант за раздвижване.

Козирог

Слънчеви деца, които обичат да бъдат хвалени. Знаят какво искат и настояват, докато не се случат нещата по техния начин. Нуждаят се от много обич още в началото. Когато прохождат, малките неуспехи в крачките няма да ги откажат, защото са много упорити. Правете им бебешка гимнастика, а в по-късен етап може да ги запишете на някакъв вид спорт.

Водолей

Те са сравнително спокойни бебета, но в даден момент могат да бъдат големи бунтовници. В развитието си сякаш изпреварват останалите деца. Ученолюбиви са, любопитни и постоянни. Обичат разнообразието, затова често сменяйте книжките и играчките.

Риби

В децата риби има малко мистика. Те са искрени, доверяват се на инстинктите си. Бебетата риби обичат да слушат тихи приспивни песни, класическа музика, а също така обичат и масажите.

Коментирай