Семейство

Децата вече могат да изпращат писмата си до дядо Коледа

Всички хлапета могат да изпратят писмо с желаните подаръци в детския портал Az-deteto.bg

13.11.2013г. / 15 45ч.
Мария Дуковска
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Ето че годината почти измина и скоро идва най-любимият ни семеен празник – Коледа! Очакват ни много радостни мигове с близките ни хора, а за децата празникът е любим най-вече заради подаръците, които ще получат.

Знаейки колко много децата мечтаят и жадуват да получат най-хубавия подарък, детският портал Az-deteto.bg дава възможност на децата да напишат своите писма с желания до Дядо Коледа.

Родителите също ще получат копие от писмото на своето дете до белобрадия старец и така ще могат да разберат за какво жадува тяхното хлапе.

За 11-та поредна година той ще чете писмата от електронната пощенска кутия на Az-deteto.bg и ще отговори на всяко дете по имейл в деня преди Рождество Христово – Бъдни вечер. Така всяко дете не само ще изпрати списък с желания, но и ще получи истински отговор от Дядо Коледа.

Всяка година през коледната пощенска кутия в българския детски портал минават между 15 000 и 24 000 писма. Остава повече от месец до Рождество Христово, но вече е време децата да пишат писмо до Дядо Коледа.

Каним всички деца, малки и големи, с помощ от мама и татко да напишат своето писмо до добрия старец.

Порталът Az-deteto.bg е най-доброто място за деца в интернет, тъй като е създаден специално за тях – на сайта няма материали или линкове към сайтове с непристойно или аморално съдържание или такова, което по някакъв начин нарушава детските права.

Съдържанието на Az-deteto.bg е съобразено с международните норми за безопасността на децата в Интернет. Сайтът съществува от 1 юни 2002 г. и е социално ангажирана онлайн медия – инициатор и партньор на множество кампании за защита на правата на децата, на децата в неравностойно положение, за образованието, за екологията и др.

Коментирай