Семейство

Коледен подарък за детето – чудни книжки за оцветяване

„Коледа иде!“ и „Коледна фиеста“ – книжки за оцветяване с Дора Изследователката

20.11.2013г. / 12 40ч.
Аз жената
Коледен подарък за детето – чудни книжки за оцветяване

Съвсем навреме излизат книжки за празничните приключения на Дора Изследователката, най-обичаната анимационна героиня в света!

Коледа иде!“ е чудна книжка за оцветяване, в която Дора и Хитранко предприемат изненадващо пътешествие във времето! А после заедно с Ботичко те ще организират най-веселото тържество за Бъдни вечер!

Коледна фиеста“ съдържа над 100 стикера, които ще вдъхновят фантазията на най-малките! Разкошна книжка за оцветяване, която ще помогне на децата да се подготвят за най-светлия празник!

Проектът на MTV и нашумелия канал „Никелодеон“ триумфира първо в Северна Америка, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“, а днес Дора, Ботичко и компания владеят въображението на палавниците от 3 до 9-годишна възраст по всички кътчета на планетата.

Книжките за дръзновената изследователка са щедро илюстрирани, богати на забавни случки и любопитни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Двете коледни заглавия са съпроводени с красиви стикери, които ангажират вниманието на дечицата и ги карат да се чувстват съпричастни към радостите и неволите на героите.

На книжния пазар от 25 ноември 2013 г.

„Коледа иде!“
Обем: 64 стр.
Корична цена: 6,99 лв.

„Коледна фиеста“
Обем: 24 стр.
Корична цена: 9,99 лв.
Издателство: „Колибри“

Вижте още:

Коментирай