Семейство

Жени Калканджиева и Тачо отново се събират!

Двойката реши да даде втори шанс на брака си

26.11.2013г. / 13 45ч.
Мария Дуковска
Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

След бурната си и публична раздяла, светската двойка Жени Калканджиева и съпругът й Тачо все пак решиха да дадат втори шанс на брака си.

Телевизионната водеща сподели в няколко интервюта за раздялата с по-младия й съпруг, като някои от реакциите й бяха много емоционални. В едно от предаванията си по ТВ7 Жени дори не успя да скрие сълзите си и бурно се разплака в присъствието на екранната си половинка Мая Савова. Но ето, че няколко месеца след разрива, двойката все пак решава да опита отново да бъде семейство, в името и на техния син.

Свързани статии

Модната шефка и тв водеща призна пред списание LOVE style, че се е събрала със съпруга си, а решението са взели, след като той се върнал от Испания, където живеят родителите му. Тачо осъзнал грешките си и я помолил да заживеят отново заедно. „Решихме да си дадем още една възможност и да се опитаме да живеем заедно. Обсъдихме, че не е хубаво заради такава глупост да не си дадем шанс. И двамата ще направим компромис и ще се опитаме да се променим“, признава Жени.

Калканджиева споделя и че е простила на съпруга си изневярата със Зорница Линдарева. „Въобще не съм ревнива. Това се случва във всяко семейство и е етап във всяка връзка. А и на мъжете им е простено. Повече ме обиди, че това се допусна да стигне до медиите. И някакви хора излязоха и дадоха интервюта за лични неща, които засягат семейството и детето ми“.

Коментирай