Семейство

Превърнете празничната трапеза в изкуство

Красиви идеи за празничната трапеза

12.12.2013г. / 16 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: leesamantha.com

Снимка: leesamantha.com

Когато приготвяте храната, важно е тя да бъде вкусна, но и да изглежда такава. Декорацията на празничното меню е нелека, но забавна задача. Снимките в галерията ни, които споделяме с вас са поредното доказателство, че с малко средства и много въображение може да зарадвате всички на празничната трапеза.

Свързани статии

Тези красиви идеи са дело на Саманта Лий. За кратко време тя се превръща в звезда в социалните мрежи и не след дълго няколко таблоида забелязват нейните творения. Самата Саманта отбелязва, че вдъхновението да създава красота в порцелановата чиния се е родила, когато е била бременна с втората си дъщеря.

Младата майка искала чрез създаването на вкусна храна, поднесена по подходящ начин, да научи по-голямата си дъщеричка да се храни не само здравословно, но и самостоятелно. Креативна идея, която може и вие да пробвате, когато искате децата да консумират повече здравословни храни. Разгледайте галерията ни и създайте най-красивото и оригинално празнично меню, с което ще впечатлите малки и големи. Идеи за всеки празник и делник.

Коментирай