Семейство

Едни от най-добрите коледни филми

Направете празниците още по-забавни!

19.12.2013г. / 13 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

На коледните и новогодишни празници винаги остава време, в което цялото семейство се събира пред екрана, за да гледа едни от най-добрите празнични филми. Въпреки, че много хора ги гледат на всяка Коледа, те не омръзват, защото ги карат да се смеят отново и отново.

Вижте кои филми освен „Умирай трудно“ и " Чудо на 34-та улица“ трябва да гледате и на тези празници.

„Наистина любов“

Романтична комедия, вълнуваща, със забавен поглед към любовта и взаимоотношенията между мъжа и жената. Не пропускайте блестящата игра на Хю Грант като британски министър-председател в компанията на Кийра Найтли.

„Елф“
Забавна история за един елф, който е изгонен от северния полюс и сблъскващ се с много проблеми в реалния живот в търсене на биологичния си баща. Ако имате нужда от порция смях, не пропускайте тази коледна комедия.

Свързани статии

„Коледна ваканция“ („National Lampoon's Christmas Vacation“)

Кларк Грисуолд иска да осигури най-забавната Коледа за семейството. Но, както често се случва в коледните истории, всичко се обърква. Хиляди коледни лампички и пуйка, но не каквато и да е, а експлодираща пуйка, са част от забавната празнична история.

„Сам в къщи“

Класика без която празниците не минават. Вземете си топъл шоколад и си отделете цял ден, за да се посмеете с всичките четири части на най-добрата коледна комедия.

„Четири Коледи“

Това е първата Коледа на току-що сключилите брак Кейт (Рийз Уидърспуун) и Брад (Винс Вон). Родителите им са разведени и всеки е създал ново семейство. Дотук добре, но за Коледа младоженците ще трябва да отидат в четири къщи на семейно събиране. Как? Гледайте филма и ще разберете.

 

„Jingle All the Way“

Арнолд Шварценегер е отново в действие, но този път в ролята на загрижен баща, който иска да изненада сина си за Коледа. Една вълнуваща и леко объркана история, в която се разказва за Turbo Man.

„Дядо Коледа“

Филм в три части, който разказва невероятна история. В първата част мъж по невнимание убива белобрадия старец и се налага да заеме неговото място. Какво се случва после ще разберете, ако гледате филма. Лентата има голям успех и е вдъхновение за създаването на останалите две части.

„Лошият Дядо Коледа“

Коледните празници попадат под прицел на двама разбойници, специализирани в ограбването на големи магазини. Мошениците влизат в образа на Дядо Коледа и неговия помощник. Къде е истинският Дядо Коледа и кой проваля измамните им планове? Гледайте комедията и ще разберете.

Снимки: outnow.ch

Коментирай