Семейство

Украсата за рождения ден

24.04.2006г. / 10 04ч.
Вергиния Генова
Украсата за рождения ден

Естествено за разлика от при възрастните, при децата всеки рожден ден е различен, защото те с всяка изминала година възприемат света по различен начин. Така че по един начин можем да посрещнем първия рожден ден, по друг четвъртия и по съвсем различен десетия. Може би вие не си спомняте как е протекъл вашият трети или пети рожден ден, сега е моментът да ги преживеете още веднъж, като се радвате с радостта на друг.

Разбира се, за да бъде още по-очакван и по-вълнуващ, трябва да започнем подготовката от рано. Може да започнем дори месец по-рано, ако детето е нетърпеливо, с подготовка на украсата за рождения ден. Тук може да развихрим своята и неговата фантазия до безкрайност. Ако обича да рисува, защо да не нарисува мечтаната торта, подаръци, гости на различни картини, от които ние да направим празничната украса. Може да апликира любимите си приказни герои, да изрязва цветя, сърчица или звездички, или каквото му хрумне, което да залепите по стените или по прозорците. Ако детето е по-малко или няма интерес към рисуването, може да се закупи готова украса и заедно да я поставите. Смятам, че балоните също са много важни – колкото по-шарени и повече, толкова по-празнично и весело става. Може би тук трябва да уточним, че тези предложения, смятам, че са подходящи за по-малки деца.

Най-щастливият ден – моят рожден ден!

Поканите за рождения ден

Менюто за рождения ден

Тортата за рождения ден

Свещите за рождения ден

Масата за рождения ден

Програмата за рожден ден

Как да се подготвим за рожден ден?

Как да се държим на рождения ден?

Моят татко знае ли на колко години ставам?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
gergana ( преди 11 години )
eeeeeeeeeeeeee mnogo e grozno kak voe tova cigania$$$ :* :* :* :*
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
65 rate up comment 0 rate down comment
dani ( преди 11 години )
a be hora iskam snimki ot ukrasata i kak da si a naprava no ima tapi hora
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
aleksina atanasova ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
rosi ( преди 11 години )
az neznam vse oshte kak da si napravq rojdeniq den no mislq da b1de edin nezabravim moment ot moq jivot molq nqkoi da dade idei shte my bida mn blagodarna
отговор Сигнализирай за неуместен коментар