Семейство

Хиполенд идва във Варна

18.05.2006г. / 18 15ч.
Аз жената
Хиполенд идва във Варна

На 27 май (събота) от 11:00 часа във Варна отваря врати най-големият детски хипермаркет от веригата “Хиполенд”. Той се намира в новоизградения търговски комплекс “Пикадили-Практикер Запад” на бул.”Владислав Варненчик”№ 268.

Първият “магазин за детски усмивки” – “Хиполенд” бе открит в Пловдив в края на 2005г. През есента и децата от София ще се сдобият със своите “магазини за детски усмивки”. Хипопотамчето Хипо ще ги посрещне в два нови хипермаркета от веригата “Хиполенд” в София!

В “Хиполенд” има по нещичко за всеки! Под един покрив ще откриете огромно разнообразие от над 8 000 артикула, необходими за отглеждането и възпитанието на децата от раждането им до тийнейджърска възраст. Тук ще намерите всякакви видове играчки за мънички и пораснали деца, дрехи и обувки, бебешка и детска козметика, бебешки легла, колички и аксесоари, велосипеди, шоколади, плажни принадлежности за незабравими морски преживявания, детски книжки, боички, моливи и флумастери и всякакви вълшебни неща, за които всяко дете си мечтае.

“Хиполенд” е не просто най-големият хипермаркет за детски стоки, където може да се намери всичко необходимо за Вашето дете. “Хиполенд” е най-вече място за незабравимо изживяване и “магазин за детски усмивки”!

Заповядайте на големия Хиполенд купон във Варна на 27 май /събота/ от 11.00 часа! Вижте поканата тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
антоанета ( преди 11 години )
това го знам ... защо нямаше baby amore pipi popo?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар