Семейство

Усмивки за децата за 1 юни!

30.05.2006г. / 14 42ч.
Аз жената
Усмивки за децата за 1 юни!

1-ви юни е най-детският празник в годината и магазините за детски усмивки “Хиполенд” в Пловдив и Варна поздравяват всички български деца и им пожелават здраве и много усмивки!

Първият “магазин за детски усмивки” – “Хиполенд” бе открит в Пловдив в края на 2005г. На 27-ми май 2006 бе открит “Хиполенд” във Варна. През есента и децата от София ще се сдобият със своите “магазини за детски усмивки” Хипопотамчето Хипо ще ги посрещне в два нови хипермаркета от веригата “Хиполенд” в София!

В “Хиполенд” има по нещичко за всеки! Под един покрив ще откриете огромно разнообразие от над 8 000 артикула, необходими за отглеждането и възпитанието на децата от раждането им до тийнейджърска възраст. Тук ще намерите всякакви видове играчки за мънички и пораснали деца, дрехи и обувки, бебешка и детска козметика, бебешки легла, колички и аксесоари, велосипеди, шоколади, плажни принадлежности за незабравими морски преживявания, детски книжки, боички, моливи и флумастери и всякакви вълшебни неща, за които всяко дете си мечтае.

“Хиполенд” е не просто най-големият хипермаркет за детски стоки, където може да се намери всичко необходимо за Вашето дете. “Хиполенд” е най-вече място за незабравимо изживяване и “магазин за детски усмивки”!

Заповядайте в Хиполенд Варна и Хиполенд Пловдив! Вижте тук къде се намираме!

Подарете на детето си усмивка за 1-ви юни в “Хиполенд!”

Хипопотамчето Хипо Ви очаква!

Коментирай