Семейство

Какво издава за личността ви любимото ви животно?

Кое си избрахте?

16.06.2014г. / 16 24ч.
Илияна Николова
Снимки: buzzfeed, freeimages, photl

Снимки: buzzfeed, freeimages, photl

Лъв


Хората, които обичат лъвовете, макар и гледайки ги от телевизионния екран или зад решетката в зоопарка, са склонни да харесват светлините на прожектора. Вие обичате да афиширате драматично присъствието си, да бъдете забелязани. Поставяте си високи цели и знаете как да използвате потенциала си за кариерно издигане.

Кон


Вие сте спокойни, весели и приятелски настроени хора, които обичат свободата. Презирате рутината и еднообразието. Толкова сте авантюристични, че сте готови на мига да зарежете това, което правите, заради някакво приключение.

Папагал


Екзотични и красиви, папагалите са харесвани от много хора. Тези хора са независими, добри комуникатори, правят силно впечатление с уменията си и са добри оратори. С тях се общува с лекота.

Слон


Здраво стъпили сте на земята и имате огромна сила, която не демонстрирате, нито се перчите. Спокойни сте, уравновесени и знаете как да действате по време на кризисна ситуация. Готови сте на всичко, за да защитите любимите си хора.

Маймуна


Вие сте гъвкави, с променливо настроение, умеете да лавирате в различни ситуации. Трудно е да се прецени дълбочината на вашите мисли. Небрежно прелитате над живота, без да се задълбочавате излишно и да си създавате проблеми.

Снимки: freeimages, buzzfeed, photl

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
муспи ( преди 9 години )
Явно това е еврейската гледна точка - няма никаква стойност, освен да се пласира изгодно за всеки. А истината е друга. Става въпрос за разликата между кучкари и коткари, останалите са толкова малко, че са за свидетелство че не влияят на кучкаро коткарския въпрос. Кучкарите са голямото болшинство и обичат кучета защото обичат себе си. Кучето е лакей, а човешкия род е лакейски, иначе нямаше цялия свят да е под хазарско-***) робство. Коткарите обичат това дето идва отвън, Отгоре. Само оттам идва любов, от себе си и за себеси е деградация - вижте на какво е заприличало човечеството! Котката носи изход от света, мнозинството се въргаля в собствената си мръсотия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )