Лъв


Хората, които обичат лъвовете, макар и гледайки ги от телевизионния екран или зад решетката в зоопарка, са склонни да харесват светлините на прожектора. Вие обичате да афиширате драматично присъствието си, да бъдете забелязани. Поставяте си високи цели и знаете как да използвате потенциала си за кариерно издигане.

Кон


Вие сте спокойни, весели и приятелски настроени хора, които обичат свободата. Презирате рутината и еднообразието. Толкова сте авантюристични, че сте готови на мига да зарежете това, което правите, заради някакво приключение.

Папагал


Екзотични и красиви, папагалите са харесвани от много хора. Тези хора са независими, добри комуникатори, правят силно впечатление с уменията си и са добри оратори. С тях се общува с лекота.

Слон


Здраво стъпили сте на земята и имате огромна сила, която не демонстрирате, нито се перчите. Спокойни сте, уравновесени и знаете как да действате по време на кризисна ситуация. Готови сте на всичко, за да защитите любимите си хора.

Маймуна


Вие сте гъвкави, с променливо настроение, умеете да лавирате в различни ситуации. Трудно е да се прецени дълбочината на вашите мисли. Небрежно прелитате над живота, без да се задълбочавате излишно и да си създавате проблеми.

Снимки: freeimages, buzzfeed, photl