Всяка жена иска да намери подходяща половинка, с която да встъпи в брак. Мислите за моминското парти, бялата рокля, годежния пръстен, тържеството, сватбеното пътешествие, изглеждат като приказка.

Но преди да дойде денят, в който тя ще каже „ДА!“, всяка жена трябва да направи няколко важни стъпки. Споделяме някои от тях, а вие не спирайте да кроите вашите планове за големия ден.

Влюбете се до уши в грешния тип. Всички ние търсим идеалният, въпреки че знаем, че не съществува. Да искаш най-доброто за себе си съвсем не е егоизъм. Но на почти всяка от нас се е случвало да се влюби лудо в погрешния тип.

Раната е дълбока, бавно преминава, но въпреки това излизаме печеливши от ситуацията. Научаваме ценен урок и най-важното е че знаем какво заслужаваме!

Научете се да готвите. Това може да е най-обикновеното ястие, салата или сладкиш и не, за да се доказвате един ден пред партньора в живота си, а за да докажете, че ако останете сама, ще можете да се грижите за себе си достатъчно добре.

Освен това в готвенето може да откриете начин да се разтоварвате или пък да стане ваше хоби.

Пътувайте с приятелки.

Научете се да изказвате вашите мисли и чувства, особено пред половинката си.

Експериментирайте в секса.

Имайте лятна забежка с чужденец.

Научете се как да отделяте дрехите при пране.

Фокусирайте се върху образованието си и подобряване на личностни умения.

Флиртувайте!

Открийте работата на мечтите си.

Прекарвайте повече време с майка си и сестра си.

Детоксикирайте живота си от негативни мисли, спомени и хора.

Започнете да съхранявате спомените от всяко парти, празник и пътуване.

Още по темата

Водете си дневник.

Организирайте финансовото си състояние. Ако сте прекалили с употребата на кредитни карти, време е да преразгледате финансовото си състояние.

Научете се да пазите личното си пространство.

Полагайте грижи за себе си. Посещавайте масажи, поглезете се с козметични процедури. И нека тези грижи продължат и след сключването на брака и появата на децата.

Спете до късно. Сънят е здраве и красота.

Прочетете всички интересни книги, които са на изчакване във вашия списък.