Семейство

Връзката между зодии и болести

От какво боледуват различните зодии?

18.10.2014г. / 16 29ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Скорпион

Скорпионите са доста ревниви и натрапчиви, често имат негативна мотивация за действията си. Плутон като техен наставник предизвиква смущения в репродуктивната им система, както и с бъбреците и пикочния мехур.

Скорпионите имат сериозен риск от диабет, инфекции на уринарния тракт, нередовна менструация.

Стрелец

Стрелците страдат най-много от заболявания, засягащи долната част на тялото – бедра, ханш, кръст, черен дроб, седалищен нерв. Юпитер регулира здравословното състояние най-вече на гръбнака и ставите и затова те са предразположени към ревматизъм, изменения и възпалителни проблеми в гръбнака.

Свързани статии

Козирог

Козирозите биват управлявани от Сатурн, а той ръководи скелета, зъбите и ставите (особено коленете). Представителите на тази зодия са амбициозни и решителни, но тези характеристики на личността често водят до инат, а той предразполага към чупливи кости и отслабени, болезнени стави.

Възможни бъдещи заболявания са артрит, остеопороза, проблеми в коленете.

Водолей

Уран е отговорник за водолеите, той направлява пътя им. Уран също отговаря и за нервната система. Водолеите често страдат от дихателни и сърдечни проблеми, артрит, подути крайници, разширени вени, астма, синузит и алергични реакции.

Риби

Рибите са много чувствителни. Нептун като техен наставник контролира лимфната система и краката. Рибите приемат разочарованията силно идеалистично, а това ги удря право в краката – предизвиква мазоли, болки, подувания. Освен това те страдат често от отслабена имунна система, което ги прави уязвими за много различни заболявания, свързани с имунитета.

Коментирай