Семейство

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп

Каква е кармата на Близнаците?

03.09.2019г. / 09 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Лъв – Универсално съзнание

Знакът на Лъва представлява синтез между съзнанието и реалността. Лъвът участва и се стреми към материалния свят. Иска непрекъснато да постига успехи, да доказва своите лидерски умения. Ще успее само, ако преодолее чувствителността си и надделее над завистта.

Карма:

Усеща се като център на света. Има силна енергия, но когато не я управлява правилно може да наруши своето развитие и да привлече егоизма.

Дори и най-сигурният Лъв може да загуби здравия си разум. Трябва да се научи от другите, да служи на другите, да отдава своята помощ на хората около себе си. Само така ще сближи своето съзнание с реалността.

Дева – Материя и работа

С напредване на годините Девите развиват своя критичен дух. Те възразяват срещу всеки и всичко, особено ако някой е по-успешен от тях. Виждат по-често тъмната страна на нещата. Не умеят да бъдат безпристрастни в оценката и към хората.

Карма:

Девите трябва да се научат да се грижат за останалите, за да могат да се издигнат духовно. Трябва да се отворят към идеалите на човечеството. Лесни са за манипулация, затова трябва да се научат да вярват повече на интуицията отколкото на хората около себе си.

Везни – Чувствителна експанзия

Везните винаги търсят баланс между материята и духа. Като цяло имат спокоен нрав, активни са, социални, но често са или в хармония, или в дисхармония.

Карма:

Везните са смятани за най-нестабилния знак в зодиака, който се отличава с висока чувствителност. Може да се вдигне на височина, но и да унищожи динамиката. Баланс ще намери, ако не се затваря дълбоко в себе си и поема повече рискове.

Скорпион – Желание за вечен живот

При Скорпиона се наблюдава един вечен конфликт между дух и материя. Той се движи, за да печели. Притежава егоизъм, чувственост и иска да привлича духовните неща. Негово силно оръжие са думите. Често действа и срещу самия себе си, което го унищожава.

Карма:

Скорпионите трябва да се научат да пестят енергия и да контролират своята разрушителна страна.

Коментирай