Семейство

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп

Каква е кармата на Близнаците?

03.09.2019г. / 09 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Стрелец – Етап на изплащане

Стрелецът представлява една победа в борбата между духа и материята. Реши ли да спре, раздава правосъдие. Иска да притежава материални блага, да се радва на успехи, но често не е великодушен.

Карма:

Не бива да губи енергия, опитвайки се да разбере всичко на всяка цена. Ще достигне вътрешен мир, чрез постигането на спокойствие и алтруизъм. Понякога може да бъде инертен и да спре собственото си развитие.

Козирог – Познаване и знания

Козирозите достигат до успех, преминавайки през изпитания. В своето развитие контактуват много с хора. Само той знае целта на своя път и понякога живее в самота, която самота може да е и в неговия вътрешен свят.

Карма:

Козирозите често са деспотични и искат да се налагат. Трябва да се научат да бъдат в събитията, а не да бягат от тях, а също така да се насочат и към спиритуалните знания.

Водолей – Съзнателен избор

Водолеите винаги поемат отговорност за собствените си действия, но често са обърнати с гръб към другите. Не вярват в илюзии и не си затварят очите пред реалността. Развиват се в област, в която могат да блеснат техните собствени интереси. Водолеят е инициатор и винаги показва висок интелект.

Свързани статии

Карма:

В себе си има огромно богатство от любов. Често живее в страх, че ще бъде изоставен или предаден от другите хора. Трябва да се научи да насочва любовта си към един партньор и да бъде по-съпричастен към хората.

Риби – Светлина и прераждане

Рибите представляват синтез на прераждане. Винаги успяват да запазят своята индивидуалност. Обединени са с Вселената. След завършване на определен цикъл започват нов.

Карма:

Трябва да се оставят на водата, за да могат да достигнат до върха на вълните. Следват дълъг път, който ще бъде изпълнен с трудности. В любовта ще изпитат пълно емоционално възстановяване.

Снимки: Thinkstock

По материали от daily.mk

Коментирай
Свободно време