Семейство

Най-точният и кратък психологически тест

Каква личност се крие във вас

09.03.2016г. / 17 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има редица психологически тестове, които могат да разкрият много за нашата личност. Следващият тест е не само кратък, но и много точен.

Кое от изброените ви допада най-много?

а) домат или краставица

б) пъпеш или диня

В следващите редове може да видите какво показва изборът ви според съчетанията на плод и зеленчук.

Краставица и пъпеш

Комбинацията от краставица и пъпеш е характерна за представителите на силния пол. Мъжете, които избират комбинацията са смели и сериозни. С такъв мъж всяка жена би се чувствала защитена и сигурна, защото са отговорни към семейството и партньора. Те лесно постигат своите цели, но имат и своите недостатъци – липсва им романтизмът.

Ето защо партньорката им не бива да очаква букети, подаръци, освен ако няма някакъв специален повод. От друга страна дамите, които избират комбинацията краставица и пъпеш, постигат големи успехи в кариерата, но в семейството не се справят особено добре. Те често са лоши готвачки, не умеят да разпределят бюджета, трудно се справят с възпитанието на децата, но мъжът до тях може да открие, че те са чудесни слушатели и приятели.

Домат и диня

Този избор е характерен за веселите и активни хора. Те се характеризират с високи умения за общуване, но при тях комуникацията невинаги протича гладко и често завършва с кавга. Мъжете от този тип са егоисти, мързеливи и предпочитат да си почиват повече.

Жените са емоционални, обичат животните и дома и винаги успяват да създадат топлина и уют. Стоят далеч от интригите, но в замяна на това казват онова, което мислят. Или казано накратко те са искрени и наивни.

Краставица и диня

Хората, които предпочитат тази комбинация често се чувстват объркани и обезпокоени. Изглеждат сдържани и уравновесени, но вътрешно изпитват напрежение. От друга страна са много интелигентни, изобретателни и успешни като личности.

Жените, които избират съчетанието на краставица и диня са сдържани, пестят си обидите и кавгите до даден момент. Когато дадат свобода на своите емоции и чувства са способни да потрошат всичко край себе си.

Мъжете пък могат да бъдат определени като дремещ вулкан. Никога не знаете кога и как ще изригнат.

Свързани статии

Домат и пъпеш

Ако това е вашата свежа комбинация от вкусове, то вие сте балансирана, внимателна и спокойна личност. Имате безупречен вкус и усет към красивите неща. Мъжете, които биха избрали съчетанието от домат и пъпеш са творчески личности, но и големи егоисти. Те често намират реализация в областта на изкуството.

Жените са влюбчиви, страстни, упорити, нежни, лоялни към партньора и много грижовни.

Ето и кои са най-добрите любовни комбинации според типовете личности:

Мъж „краставица и пъпеш“ и жена „краставица и диня“

Мъж „домат и пъпеш“ и жена „пъпеш и краставица“

Мъж „краставица и диня“ и жена „домат и диня“

Мъж „домат и диня“ и жена „домат и пъпеш.“

Снимка: Istock

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
пери ( преди 8 години )
Здраве и красота