Семейство

30 000 карти с отстъпка дава Хиполенд

14.12.2006г. / 16 39ч.
Аз жената
30 000 карти с отстъпка дава Хиполенд

По повод навършването на първата си година веригата хипермаркети за детски стоки Хиполенд предлага на своите настоящи и бъдещи верни клиенти нова възможност за постоянно пазаруване с облекчения – клиентска карта за отстъпки “Хипо +”. Притежателите и ще получават 3% намаление при всяка покупка, с изключение на стоките в промоция, след като стойността на покупките им надхвърли 100 лв.

“Хипо +” може да получи всеки пълнолетен българин, който се регистрира в някой от магазините ни в страната след 20.12.2006 г. или още веднага на Интернет страницата ни на адрес: www.hippolend.net, където могат дори да спечелят атрактивен подарък за своето дете от томболата. Картата е персонална, има магнитен носител, който ще позволява бързото и безпроблемно преминаване през специалните устройства на касите на веригата.

Първоначално компанията предвижда издаването на 30 000 карти, но през следващата година инициативата ще бъде продължена.

През 2006 г. “Хиполенд” ООД инвестира над 8 млн. лева и разкри 250 нови работни места. Очаква се инвестициите през следващата година да надхвърлят 9 млн. лв. През 2007 г. ще бъдат открити 5 нови хипермаркета ХИПОЛЕНД в София и страната.

Първият обект на веригата отвори врати в Пловдив на 26.11.2005 г. Една година по-късно Хиполенд вече има специализирани магазини във Варна, Бургас, Велико Търново и София (в търговски комплекс Sky City), а на 16.12.2006 г. ще отвори врати и най-големият детски магазин в България – вторият софийски ХИПОЛЕНД на площ от над 2000 кв.м. до МЕТРО Кеш&Кери-Люлин.

Хиполенд предлага под един покрив всички стоки, необходими за отглеждането и възпитанието на децата от раждането им до тийнейджърска възраст. Всеки родител може да избира измежду над 11 000 артикула: играчки, дрехи, обувки, книжки, детска и бебешка козметика, бебешки легла и колички, бебешки аксесоари, велосипеди и много други. Предлаганите стоки са от над 150 утвърдени български производители и вносители, с гаранция за качество и на достъпни цени.

Коментирай