Семейство

Прозрачни фигурки за вълшебни подаръци

28.12.2006г. / 10 09ч.
Вергиния Генова
Прозрачни фигурки за вълшебни подаръци

Това са наистина много сполучливи и идейни фигурки, които може да намерят място във вашата празнична декорация или като оригинална опаковка за подарък на любим човек. След като се сдобиете, разбира се от Слънчоглед – мястото за всички любители на оригиналните решения и собствения почерк – вече може да пристъпите към пълнежа.
Ако искате да очаровате някое детенце, може да напълните прозрачно меченце, люлеещо се конче или звездичка с дребни бонбонки, курабийки, сушени плодове, звънче или дори малка играчка.
Ако ще използвате прозрачните фигурки като част от украсата или за символичен подарък, може да напълните фигурката със стиропорен сняг и да поставите всред него някакъв акцент – канелени пръчки, елхови клонки, ангелски крилца или да закачите на сребърна корда тропическа ядка или нещо друго също толкова екзотично. Идеи, разбира се вече знаете от къде да намерите.
Ако някой мъж се е излъгал да погледне насам, имам страхотно предложение за него – за което със сигурност ще бъде безкрайно благодарен на Аз жената. Невероятно оригинален подарък ще бъде, ако в прозрачно сърчице всред изкуствен сняг поставите годежен пръстен на любимата. Бъдете сигурни, че чудесата ще започнат за вас точно от тази Коледа.
Може да се дадат още много предложения, но няма да издаваме всички тайни на Снежанка. Нека останат изненади и за Коледната нощ.

Коментирай