Семейство

Лео Бианки помага на Holiday Heroes

Известният майстор-кулинар дарява по 2 лева от всяка закупена гривна за каузата на Празничните герои

14.06.2016г. / 09 42ч.
Михаела Лазарова
Лео Бианки. Снимка: Holiday Heroes

Лео Бианки. Снимка: Holiday Heroes

Лео Бианки е един от най-отдадените Празнични герои. След като обяви официално, че звездният футболен тим – „Отбор на сърцето“ – ще играе благотворително в името на каузата ни, за Коледа 2015 направи едноседмична кампания в пицарията си, по време на която даряваше по 1 лев от всяка поръчана пица.

Отскоро Лео е ексклузивен представител на италиански дизайнерски гривни, които са абсолютен хит. Като официален вносител чаровният италианец дарява част от стойността на всяка продадена гривна. Ето как с всяка закупена гривна 4 лв. отиват директно за подпомагане на Националния център за редки заболявания в Рим, а 2 лева – за каузата на Holiday Heroes.

Уникалните унисекс аксесоари са с формата на извита по ръката вилица, изработени в различни варианти. Идеята за гривните хрумва на италианския моден дизайнер Лука Паолороси от Анкона, който твори от ранна възраст с вродения си усет за елегантност и оригиналност. Семейната шивашка традиция се предава от поколение на поколение, а създадените от него облекла посрещат изцяло изискванията на италианския елит.

Гривната символизира празничност и удоволствие от добрата и истинска храна, като представя основните ценности на италианската култура.

Коментирай