Семейство

Кулинарен клуб - поддържа пламъка на страстта

08.02.2007г. / 16 16ч.
Аз жената
Кулинарен клуб - поддържа пламъка на страстта

Известният с отличната си кухня и изискан интериор ресторант “Вратата” беше домакин на първата сбирка на кулинарен клуб “Пламенни съпруги”, която се проведе на 7 февруари 2007 г.
Кръстница на клуба стана Теодора Петрова, Продуктов мениджър на хапчето, даващо пламък за секс – Levitra. Именно оранжевото хапче за интимни наслади вдъхнови създаването на клуба на сексуално-жизнените дами, които ще възбуждат мъжкото въображение още от кухнята.

“Вярвам, че превръщайки кулинарното изкуство в част от любовната игра ще открием нови светове в интимното общуване и ще поддържаме пламъка жив.” – сподели кръстницата на клуба.

Сред пламенните дами учредителки на клуба, който ще се събира всяка неделя от 16.00 часа, са: Радост Христова, водеща на предаването “Огледала” ; Десислава Грозева, Байер Шеринг Фарма; Диана Любенова, водеща на предаването “Секс игри, ах!” ; д-р Веселка Гергова, кардиолог; Милена Стайкова, Девин АД и Вили Рамчева, Сарантис България.
Единственият мъж в отбраното общество е Георги Ерменков, известен кулинарен естет.

В клуба ще се обърне специално внимание на изтънчени рецепти – афродизиаци.
Пламенните дами са обединени от идеята, че пълноценната връзка между партньорите се основава на споделянето.
Клубът освобождава фантазиите и провокира нови приятни емоции. Дамите, записали се на курса, който ще се провежда всяка неделя в ресторанта, ще могат да влязат в ролята на шеф-готвачи, а готвачите – в ролята на учители и помощници.

На първата сбирка на кулинарен клуб “Пламенни съпруги” шеф готвачът Георги Ерменков представи пред възхитените погледи на гостите тънкостите на фламбирането, напълно в унисон с името на клуба.
Огнените дами облякоха закачливи престилки с пламък и се впуснаха в изкуството на висшата кулинария.
Следващата сбирка на клуба ще се състои на 11 февруари (неделя) от 16.00 часа в кухнята на ресторант “Вратата”.

Коментирай