Семейство

Вдъхновение на седмицата: Мисли за силните момичета

„Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!“ – Коко Шанел

28.11.2016г. / 14 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Положителната нагласа, увереността в себе си, вдъхновението искат постоянно подхранване. Да намериш всеки ден смисъл в нещо, за да си щастлив и успешен, е в основата на нашето съществуване. На нас жените се пада честта да бъдем майки, нечии любими, да градим успешна кариера, да сме също толкова добри домакини и преди всичко жени.

Но понякога надпреварата със самите себе си, очакванията на другите към нас, ни смачкват. Сякаш губим себе си и не можем да се намерим. Силите ни са се изчерпали, а забравяме колко силни бяхме и че трябва да останем такива, най-вече заради самите себе си.

За тези моменти, както и за онези, в които сме щастливи и имаме всичко, което сме си пожелали от живота, са следващите мисли. Мисли за силните момичета. За нас! За това, че всеки ден променяме себе си към по-хубаво, за това, че променяме света около себе си.

Мисли за вдъхновение и положителна нагласа, които никога не бива да ни напускат.

Усмихната седмица, дами!

<div class='embed-container'><iframe src='https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAzJenata%2Fvideos%2F1425643510787120%2F&show_text=0&width=560' frameborder='0' allowfullscreen width="640" height="360"></iframe></div>

Коментирай
Свободно време