Семейство

Приключи Memory играта на „Елена от Авалор“

Принцеса Елена ви очаква всеки уикенд пред малкия екран

02.12.2016г. / 14 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Disney Channel

Снимка: Disney Channel

Всички обичаме приказките, анимационните филми и необикновените истории за принцеси. С тях винаги се забавляваме и си спомняме за красивите моменти на нашето детство. Вече ви разказахме за историята на принцеса Елена от царството на Авалор. Запознахме ви и със забавната игра Memory, в която имахте възможността да се включите в детския сайт Az-deteto.bg.

Е, играта приключи. С радост искаме да споделим, че в нея се включиха 160 участника, като разликата между първите 10 бе много малка, а надпреварата голяма. Неслучайно Елена от Авалор бе поместена в Memory. Това не е игра само за деца, а и за големи. Предимството на Memory, е че развива мисленето и подобрява концентрацията.

Тя е чудесна за забавни моменти с цялото семейство. За още по-вълнуващи мигове не забравяйте да гледате и анимационния сериал „Елена от Авалор“. Нейната история, както и на приятелите ѝ, продължава и става все по-вълнуваща.

Направете горещо какао за всички, вземете канелени сладки и седнете пред малкия екран. „Елена от Авалор“ се излъчва всеки уикенд от 11:00 часа по Disney Channel. Приятно гледане!

Коментирай