Семейство

Проф. Донка Байкова съветва кои храни да избягваме (видео)

Важно е да избягваме преработените храни

09.01.2017г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първите дни на 2017-а година ни напомниха, че настъпването на новите 365 дни е време, в което трябва да направим равносметка на това какво слагаме на трапезата си, как се храним. Дали ще се откажем от любимата лютеница, която предлагат в супермаркетите е въпрос на лично решение.

Свързани статии

Но как да се храним, за да бъдем здрави? Споделяме едно полезно видео, в което проф. Донка Байкова и д-р Сергей Иванов ще ви разкрият малките, но много важни стъпки, които ще направят ежедневното ви хранене по-здравословно. Кои са храните, които трябва да избягваме?

Тъй като няма как да избегнем консумацията на всички недотам полезни храни, д-р Сергей Иванов съветва поне да избягваме тези, които са преработени, тези, които са с добавени въглехидрати. Повече вижте във видеото.

<iframe frameborder="0" height="360" scrolling="no" src="http://video2.ibg.bg/iframer/97082" width="640"></iframe>

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Цвети ( преди 7 години )
Тази подла женица е толкова зле , че няма на къде повече. Преди години си бях записала час при нея за изготвяне на хранителен режим , платих 50 лв (сега сигурно е двойна и тройна "цената") . Режима беше ужасен , никакъв ефект . Беше натрупала над 100 екземпляра от въпросните режими .... и събираше парички от всеки следващ, като раздаваше не индивидуален , а един и същт режим . Крайно съм разочарована и много съжалявам , че я посетих. Голяма загуба.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар