Семейство

Спечелете покани за представлението на Националния балет на Испания

Очакват ви испански страсти

03.06.2017г. / 12 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: BG Sound Stage

Снимка: BG Sound Stage

Огнено фламенко, испанска страст и великолепието на танца. По покана на BG Sound Stage за трети път у нас ще гостува Националният балет на Испания. Представленията, които ще бъдат представени пред българската публика са част от  национално турне на трупата.

Почитателите на испанския танц в София, Варна и Русе ще могат да видят невероятните спектакли „Болеро” по музика на Равел, „Ritmos”, „Soleá del Mantón” и „Alento” по хореографията на Алберто Лорка, Бланка дел Рей, Рафаел Агилар и Антонио Нахаро, който е и артистичен директор на балета. 

Почитателите на фламенкото ще могат да видят невероятни костюми, декори, страст и любов предадени от извивките на телата на танцьорите.

Националният балет на Испания е музикалната емблема на Иберийския полуостров и изпълнява мисията си да развива и популяризира фламенкото по света. Танцът е под закрилата на ЮНЕСКО и е включени в списъка на нематериалното наследство. 

Az-jenata.bg ви дава възможността да си спечелите 3 двойни покани за представлението на 7.06.2017 година, което ще се проведе в зала 1 на Националния дворец на културата.

За целта трябва да отговорите на анкетата и да попълните вашите координати. Играта стартира на 30.05, а на 5.06 на томболен принцип от редакцията ще бъдат изтеглени и тримата печеливши читатели. Желаем Ви успех!

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsNi4mVGlMgyqB48_IpjbYIc7PwOvpHLTvO3-pEeIysAPXsg/viewform?embedded=true" width="640" height="1200" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>

Коментирай