3 зодии, най-подходящи за съпрузи

Раците са едни от тях

07.07.2017г. / 14 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

В любовта, колкото и да се забавляваме и да създаваме приятни мигове, идва моментът, в който трябва да изберем половинката, с която ще изградим дългогодишна връзка. Когато предложението за брак е налице, почваме да планираме месеца, датата.

Все повече двойки се водят от астрологията за деня на своята сватба. Но дали избираме и половинката, с която да прекараме остатъка от живота си според зодията? Вижте трите зодии, които, оказва се, са най-стабилни за брак.

Зодия Рак

Раците са едни от най-любвеобилните представители в зодиака. Те обичат с цялата си душа и ще положат много усилия, за да се уверят, че половинката им е наистина щастлива с тях. Родените под този зодиакален знак са изключително чувствителни и понякога правят неща, с които могат да навредят на чувствата си.

Винаги емпатични към близките си, за тях семейството и домашният уют са на първо място. Що се отнася до романтиката, Раците от мъжки пол се делят на два вида. Едните са силно романтични и сантиментални, докато другите сякаш никога не са усещали какво е романтика.

Зодия Лъв

Докато Лъвовете имат репутацията че са леко егоцентрични, те са невероятно лоялни към партньорите си. Обикновено са лидери в брака, а не последователи. Ако не ви пречи това да ви водят, Лъвът е чудесен избор за съпруг/съпруга. Вниманието им е насочено към изграждането на здраво семейство и обичат да показват хармонията на брака си на останалите.

Да, представителите на зодията искат да са в светлините на прожекторите, но са не по-малко развълнувани и не биха пропуснали възможността да се похвалят с вашите постижения или тези на децата ви. Лъвовете са уверени и ако енергиите ви се допълват, бихте могли да изградите един хармоничен брак.

Свързани статии

Зодия Козирог

Най-отговорният човек, когото някога ще срещнете, може би ще бъде роден под знака на зодия Козирог. Той винаги изпълнява това, което е казал, че ще направи. Козирогът е самата дефиниция на надеждността. Макар че романтиката почти не му се отдава, той полага доста грижи за семейството си.

Ще направи каквото е необходимо, за да е сигурен, че хората, които обича са защитени. Представителите на силния пол родени под тази зодия са отговорни и консервативни, докато дамите са някак потайни.

Ще ви трябва време, за да разберете един Козирог и за да ви допусне до себе си, но бракът с него е възможен и може би един от най-стабилните.

 

Коментирай